Jump to content

pavve

Forumdeltagare
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pavve

  1. Jamar pedalställ säljes. Är nytt och inte monterat. Nypris ca 3500kr. Kom med bud..
  2. Ups på fel ställe..
  3. Ehh!! Lite så att man skäms! Trött, ett bultande finger efter att man klämt den vid demonteringen då slutar hjärnan fungera...Rotade vid torpedväggen och insåg att båda delarna går att ta loss och fick med hela härvan!! Man lär sig alltid nya grejer!!
  4. Jepp 9000...ska ge mig på det och kolla! Tack för ett snabbt svar!
  5. Menar du att följa kablarna bakom torpedväggen?
  6. Efter långt uppehåll på ett år återupptar jag mitt bygge! Har precis fått upp motorn från Saaben och det enda som sitter kvar är kabelhärvan! Hur fasiken ska jag ta loss den? Ska den kapas eller går det att koppla loss den på något sätt?? Tacksam för snabba svar då motorn hänger på motorlyften och dinglar;)!!
  7. Ring mig på 0768728555 så kan vi snacka lite om det...
  8. Hej du! Stolarna finns i Mala. 15km norr om Hässleholm.
  9. Det är man. och låda följer med samt kablage, boxar hastighetsmätare osv. Bredden på stolarna är 45cm i sitsen. Priset kommer vi nog överens om du slår en signal.. Med vänlig hälsning Pavve
  10. Jepp 2,9 är kvar! Ska mäta stolarna..
  11. Det är sant! Bara en tanke! Det blir att fortsätta svetsa armar..Snart dags att montera ner Saaben. En annan fråga då jag kommer använda saabmotor är måste man vända insuget eller finns det möjlighet att ha den bakåt?
  12. Har börjat så smått svetsa a-armar och slipa fästen. Fick ett tips av en folkraceförare om en länkarm som sitter på opel Vectra som kunde vara intressant som grund och modda den så den passar. Vad tror ni om det?? Jag fick med scorpio-spindel med nya skivor och ok från reservdelsbilen jag köpte från Stimpy som kanske skulle passa..
  13. Då känns det tryggt med en sådan fastän motorn ligger på 224 hp i grundutförande. Jag ska inte köra bana utan äta glass med frugan och känna det brutala axet från Saaben. Denna motor imponerade på min annars kräsna son som tyckte det var konstigt att farsan köpte en rutten Saab tills han fick åka en sväng med den, sen blev det tyst!!
  14. Kollat växellådan nu och hittade R25-28 JJ!
  15. Nice! ska kolla vad den heter exakt. R50 motorerna finns från 149hp upp till 224 tror jag. Kanske går att trimma ner till bes. Det hade varit mycket tacksamt att få bort startspärren. Brukar var i dina trakter då min syster bor i Malmö....Vi får väll träffas ...
  16. Hej alla locostare! Efter en tids paus från byggandet då min mor drabbats av allvarlig sjukdom har det blivit dags att återuppta bygget igen. Igår införskaffades det Opellåda R25-28 och idag en donator i form av Saab 9000 2,3t R50 med 224hp. Tydligen är det en jubileums modell innan Aeron. Miltalet ligger på 23000mil vilket medför en skapligt frisk motor då jag körde hem bilen de 7 milen från förre ägaren och fick känna på den i trafik innan nedmontering.
  17. Hej! Har ett projekt som kan bli något bra av med lite jobb. Jag skickar dig bilder så du kan se hur det ser ut.
  18. Har 2 donatorer till salu; En Ford scorpio -96 kombi som fungerar och är körbar. Har gått ca 27000mil 2.3 DOHC motor tror det är 146hp. En Ford scorpio -97 sedan Automat. Startar men staget till växelväljaren har gängorna gått sönder. Har gått ca 26000mil 2.3 DOHC motor 146hp. En Ford scorpio motor 2,9 som inte har gått mycket. Stimpy vet hur långt... Komplett med kablar, dosor och mätare. 2 st stolar med 4-punkt bälten tror allt är nytt. Se bild. 2 st japs krökar. De är STORA! 1 st Volvo B23f med växellåda och kablar. Har gått ca 35000 mil men har varit servad på märkerverkstad hela tiden. Motorn uttagen tillsammans med växellåda. Ge mig bud via pm så kommer vi säkert överens dock seriösa sådana! Med vänlig hälsning Pavve
  19. Nice! Håller på att plocka ner sevenbilen jag köpte förra veckan. Massa bra delar!
  20. Skicka mig pm på prisförslag! Med vänlig hälsning Pavve
  21. Tack Timmy för en smidig affär! Bilen är nu hemma och ska så snart som möjligt bytas motor och färdigställas. Tror inte jag kommer använda ljuddämparna så Sorin de är till salu!
  22. Hej Stimpy! Ring så kan vi diskutera lite! Är intresserad av din bil! Med vänlig hälsning Pavve!
×
×
  • Create New...