Jump to content

ha.ol

Forumdeltagare
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Profile Fields

  • Namn
    Håkan Olsson
  • Ort
    Gävle
  • Locost-status
    Förbereder locost-bygge
  1. Hej Jag är intresserad av bakaxeln Vad ingår?? ring mig! Håkan 070-617 55 66
  2. Är det någon som har koll på vad som bör göras på en 2L zetec för att köra den på etanol istället? Bättre för miljön :hypocrite: och förhoppnongsvis någon stackars ponny till :whip: :revs:
  3. Kanske dessa biler kan vara lite inspiration, hitta dessa i mina samlingar :hypocrite: men vet ej vilka bilar de sitter på! Kör på ser ut som en intressant lösning
  4. Hmmm Turbo är ju alltid kul :D men i detta bygge tycker jag att karaktären skall vara en vrålande sugmotor :wub: så då kör vi på zetec "standardtopp" och filar vidare. Tack för ett kanonforum med grym kunskap och snabba svar. :notworthy:
  5. Aha då går man alltså från 16v till 8v, har du någon koll på effekt/vinst med denna mod
  6. Har börjat samla delar till mitt bygge och fått tag i en 2L zetec. Har för mig att jag hört något om att man i England kör med andra topplock från någon äldre fordmotor (16v??) då zetec topparna inte skulle vara så hållbara??. Vilka toppar är det då, jag har även en 2L DOHC sierra, kan det vara denna man anväder isåfall kanske man skulle spara toppen innnan man skrotar bilen?
  7. ha.ol

    Sierra 4x4-90 ???

    Vill bara tacka för snabba och bra svar på detta forum :thumbsup: Nu blir det nog byggstarten tidigast nästa år men läser detta forum dagligen för inspiration och förkovring :prop: Bara till att kavla upp ärmarna :whip: och börja demontera objektet och förbereda delarna inför rambygget när garaget blir klart :turtle:
  8. ha.ol

    Sierra 4x4-90 ???

    Det är en 2.0 Är sprängkåpan bultad på den växellådan (finns det i så fall färdigakåpor att köpa till rover v8:a) eller blir det till att tillverka och svetsa en adapter?? Ang spindlarna går det att använda samma svampar som man använder till vanliga sierra satserna??
  9. Har fått en sierra 4x4-90 till skänks!! Undrar om det vore läge att bygga en startsnabb sjua?? Jag har länge varit sugen på att börja bygga en sjua och har nog snöat in på en rover v8, frågan är om det vore möjligt att kombinera denna donator med denna v8:a då motorn är slut på donatorn Håller grejorna för v8:an?? Är det samma infästningar på Cossie delar (växellåda diffar drivaxlar)?? för ev uppdatering senare Är detta en helt galen ide?
×
×
  • Create New...