Jump to content

Sweda

Forumdeltagare
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sweda

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 03/16/1972

Contact Methods

 • MSN
  sweda1@msn.com

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  Tranås

Profile Fields

 • Namn
  Kim Kruth
 • Ort
  Tranås

Recent Profile Visitors

1745 profile views
 1. Här kommer lite uppdateringar har varit utan internet efter en lååång batalj med telia.. men har fortfarande ingen hemtele .. den e ur jiggen och på plattan för lättare måtttagning.
 2. Tjena igen .. På grund av lokalbyte och lite andra problem med bygget har jag fått en tidsförskjutning. Men nu e jag igång igen. nu har jag häftat halva ramen klart. Så nu ska jag bara bocka bakdelen och lite innan ramen e helt färdig.. Kommer bilder inom kort.
 3. Tackar det löste en hel del... Men skapade lite mer huvudbry i mitt huvud... nu blev jag sjukt sugen på en 6:a med ... men men jag får väl bygga 2 st.. :)..
 4. kan man göra på detta viset om man vill använda bmw spindlarna även fast det e stödbensinfästning på dom ritning.bmp Nu e det lite tattigt ritat ca 3 min i paint :).. men hoppas ni förstår ändå..
 5. Sweda

  Noskon

  Tjena .. denna noskon vill jag ha .. finns den nånstanns inom sveriges gränser eller e det bara hos lolcost england ?? det e en Special Locost Nose Cones 24" Wide
 6. Nu e det dags för bygge .. Massor med jobb är gjort som alla belo ritningar är om gjorda i Autocad så jag kan lägga in alla delar i laserskärnigsmaskinen och i cnc svarven och göra alla delar.. Ska använda en BMW E30 med en 2 liters motor. köpte den för 1500 spänn .. Ska riva ner den och göra iordning alla delar. Ska tvinga min kompis att göra rengöring och blästerjobbet. :prop: Det kliar i hela kroppen kan knappt jobba för jag tänker hela tiden på bygget. Och det här forumet är bäst i hela världen tror jag. Helt otroligt vad kunskap det vilar i detta forum. Har desutom byggt en jigg till r
 7. Sweda

  Bmw 318is 94

  kanon det va ett bra tips .. men vill ha lite svar om ramar.. ska ju bygga en egen .. och jag har en del olika ritningar på ramar och längder för på dom ritningarna jag har finns inga beteckningar på vad ramen heter eller kallas .. skulle va intressant att veta skillnaden.. jo längd och så antar jag men vilka som e vad menar jag.. och tackar för ett kanon forum .. alla här har en helt otrolig kunskapsbas att tillgå..
 8. Sweda

  Bmw 318is 94

  Tjena har en bmw 318is 94 som donator bil .. Vilken ram skulle tänkas passa dala7 den kanske för stor för den. Det finns ju en del olika ramar som jag ser det. Vilken ram e det "Boken" anger ? Lite tips skulle sitta som en fläskläpp. Och e det nån som har nån bild på infästningen på delad bakaxel... Ha en bra semester till er alla med.
 9. Sweda

  Ritningar

  Hej .. har kollat runt lite på forumet men inte hittat ritningar på ramar och chassien.. skulle bli jätte glad att få lite tips om var jag kan få tag i måttritningar och dyligt .. tackar på förhand för ett super bra forum med massor med trevliga byggare
×
×
 • Create New...