Jump to content

dmc12Hank

Locost Sverige medlemsklubb
 • Posts

  383
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Posts posted by dmc12Hank

 1. Jag har 7st på min bil, kört i två sommar,1200mil, de fungerar fint. Jag satte en slangstump på ståndaren så att den fungerar som en fjäder och på så sätt håller grejorna lite i spänn.

  Var köpte du dina ifrån?
 2. Har tagit en liten konstpaus i bygget. Ska svetsa klart lite små grejer innan jag målar ramen. Funderar på dessa hood pins mitt på huven och läderremmar på sidorna. Det borde funka. Nån som har erfarenhet av dessa?4638dcb32ec39f24a02c4c4f9c22694b.jpg

 3. Jag fattade inte att dom till höger är till för att fästa striker pinsen med. Och att dom är justerbara. Om man kollar på CBS varianter så finns dom inte ens med. Men jag är fortfarande intresserad. Jag PM:ar dig.

 4. 35 minuter sedan, swedishGT40 sade:

  Hur låser du huven sen då, moderna huvlås med fjäderpinne och vajer, eller läderremmar som håller ner den på utsidan eller dyl?

  Tänkte ha läderremmar på utsidan och huvlås på insidan. Eventuellt bara remmar.

 5. Har satt dit styrningar för flipfronten och testar lite med kedjelist. Har inte bestämt mig om det är bra eller dåligt. Är nog snyggare om karossen är i lite mörkare färg. Det självklara vore ju Brittish racing green. Men har inte bestämt mig än.



  6b3849f224869792faabcc00d0f53ff3.jpg

  • Like 2
 6. Fick du ordning på någon däcktext som du ville ha då Henrik?

  Hittade inga däck med vit text och tyckte att det kändes lite meckigt att slipa däcksidan och sen limma på en logga. Jag har köpt Dunlop däck som ju var däcken som satt på D-type när det begav sig. Tänker måla Dunlop loggan med däckpenna och hoppas det ser okej ut. Har inte fått dom monterade på fälgarna än. Ska göra det i en snar framtid. Lovar att lägga upp en bild då.
 7. Då är listan snart klar på punkterna från sfro2. Bara några bultar kvar att byta. Bytte rattaxeln från en nyare Sierra som passade behövde inte ens kapa den på längden. 
  kan också tipsa om bultjätten som är ett litet enmansföretag som säljer bult, han håller till i Hässelby. Han fixade bultarna 10.9 till hjulupphägning. Smidigt
  96CE709B-0C65-4A55-9C38-6EF962B29259.thumb.jpeg.105aa983d8f7d6fff5c1a94024789b04.jpeg

  Var i Hässelby? Det är ju nästgårds. Jag bor i Vällingby.
 8. 3 timmar sedan, KarlV sade:

  Tänkte bara bidra med lite hejjarop, väldigt häftigt bygge. Väldigt svag för gamla jaggor och jag förstår motorvalet. Kommer låta fantastiskt 🙂 Heja heja!

  Underbart att höra! Tack.

   

 9. Håller på att fästa kylaren under huven. Är lite trångt här och där. Måste klura på hur jag gör det bäst. Är ju en flipfront så jag måste fästa den och sen se var det tar i när jag stänger. Vill inte punkta fast den 118 gånger.

 10. Nitmutter i alu med räfflad baksida så dom förhoppningsvis inte ska rotera om det vill sig.
  Vägrar använda plåtskruv då repeterbarheten i dem är dålig och risk att det vibrerar loss.

  Tack för snabbt svar. Då kommer den klassiska följdfrågan. Var hittar man såna nitmuttrar?
×
×
 • Create New...