Jump to content
Sign in to follow this  
nikke

kostnad

Recommended Posts

tjena!

Provade på Camaro Cup två race förra året och fick blodad tand för köra istället för mecka... Men camaro är för dyrt för mig därför håller jag på att titta på andra altenativ.. Vad kostar det att driva en locost en säsong? Hur många set däck går åt och finns det nåt team som kan hjälpa till med bilen under tävling helgerna?? tacksam för svar.

MVH NIKKE

Share this post


Link to post
Share on other sites
tjena!

Provade på Camaro Cup två race förra året och fick blodad tand för köra istället för mecka...  Men camaro är för dyrt för mig därför håller jag på att titta på andra altenativ.. Vad kostar det att driva en locost en säsong? Hur många set däck går åt och finns det nåt team som kan hjälpa till med bilen under tävling helgerna?? tacksam för svar.

MVH NIKKE

Först får vi önska dig välkommen på forumet :notworthy:

De här frågorna tror jag du skall ställa till Megablade och Riek som är ordentligt raceintresserade. Det fins säkert flera, tex Rune Næss som kör aktivt.

Eddy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ett alternativ säkert alternativ är att åka i sportvagnserien har funnis i 30 år i roadsport är ju seven en vinnarbil.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hei Nikke

Det som gjør Locost racing til rimelig racing, er billige deler og lave utgifter på blant annet dekk. Du kjører en sesong i det venske mesterskapet på 1-2 sett dekk, og et sett koster ca 3500,-Nok. Vdere er det lette biler og det gir også lave driftsutgifter på drivstof. Får man en smell, så er det stort sett en bærebro eller en skjerm og det gjør ikke det store med budsjettet.

Det Svenske mesterskapet består i 2006 av tre løp, og i tillegg kan du delta i Scandinavian Master. Dette består av et av løpene i Sverige, et i Norge og finalen i Danmark. Driftsutgiftene til dette vil jeg anslå til ca 30000 pluss reiseutgifter.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Har du fått svar på frågan NIKKE ?? Har du bil eller har du täng hyra ?

Jag har fått lite svar iallafall. Jag har ingenting just nu men allt är ju fortfarande på planerings bordet. Jag har pratat lite med en kille här på forumet som kanske skall sälja sin bil... Men står jag på startlinjen till våren så har jag fått alla svar. :515:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×