Jump to content
Jari

2020-05-23: Bilträff IKEA Älmhult

Recommended Posts

Vi håller på att undersöka möjligheten att vara med på en Bilträff tillsammans med IKEA Handelsplats i Älmhult 23:e maj.

Tanken är att vi försöker få ihop ca 5 bilar och ställer ut dessa i en lokal ihop med en rallyorganisation från trakten, denna lokal ligger bredvid IKEA Älmhult. Handelsplatsens syfte är att locka fler besökare till IKEA och affärer runtom.

Känner ni för att ställa upp med en bil, Super Seven, GT40 eller liknande, så kommentera i tråden. Har ni ett pågående bygge i närheten som ni vill dra dit på kärra, så är det väldigt välkommet.

Just nu är detta bara som sagt en undersökning, men ville ändå få er att "Save The Date" så att säga. Återkommer med mer information längre fram.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det kan vara kul.

när skall man bestämma deltagande ?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej

Jag är inblandad i initiativet till att ha en träff den 23 Maj på IKEA/Älmhults handelsplats.  Tanken var att ta rygg på Sydsvenska Rallyt som skall ha start/mål/depå på handelsplatsen. Fördelen med detta upplägget var många, gratis lokal för seminarier eller dylikt, några uppställningsplatser inomhus för våra bilar, lunch å fika i samma lokal. Mycket motorintresserade publik på handelsplatsen. Flera andra motor jippon på området under helgen.

MEN pga Corona pandemin så flyttas hela arrangemanget från 23 Maj till den 1Augusti och det krockar med vår bankörning på Kinnekulle. Jag tycker att bankörningen är mycket viktigare.

 

  • Like 2
  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...