Jump to content

daromer

Inaktiva
 • Content Count

  353
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About daromer

 • Rank
  Forum Adicted

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.youtube.com/channel/UCI6ASwT150rendNc5ytYYrQ

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Daniel Römer
 • Ort
  Alvesta
 • Locost-status
  Bygger locost

Recent Profile Visitors

4227 profile views
 1. daromer

  Solcellspark

  Snyggt! MPP ;) Jag kör också MPP och har 18kWp på taket just nu. Dessvärre är ju MPP produkterna inte de mest pålitliga eller effektiva men visst funkar det. Får väl lägga ut info om det vid nåt tillfälle.
 2. daromer

  Byggtråd Esperyds locost

  2 år sedan! Det är nog dags att ta tag i detta igen och bilen är utrullad ur sitt föråd. Det som står på menyn är styrningen ännu. Får man ha 4 knutar? läste nåt om att man inte fick detta.. Tänker mig att ha en länkning med 2 knutar vid ratten och en likadan vid andre änden för att i mitten ha en fast monterad stång som är uppfäst i 2 lager. Denna kommer ligga längs med sidan av ramen kan man säga. För att helt enkelt underlätta för turbo och annat.
 3. daromer

  ODB2-instrument/dator

  Saab och vw har jag kört min mot. Ivf funkat mot hälften av alla bilar jag testat där.
 4. daromer

  ODB2-instrument/dator

  Har 3 olika billiiga från ebay. Bara för att de står att dom klarar märke x och y är detta inte hundra säkert. 2 av adaptrarna går till en hög med bilar och den 3e klarar några andra. Och enligt specen klarar dom samma typer av protokoll :) Jag röstar också för en vanlig med blåtand och tourge. den har jag haft bäst lycka med. Vad för bil och motor? Dieslare går t ex oftast bort beroende på modell.
 5. daromer

  Rengöringsmedel alu?

  I diskmaskin kör du bara med vanligt diskmaskinsmedel. Men du bör h a gjort med borste innan :) Sedan hade jag inte stoppat in det i diskmaskinen du har i huset :) Jag har själv en diskmaskin i verkstan. Tanken är att göra rent verktyg och annat men inte kopplat in den ännu dock.
 6. daromer

  Rengöringsmedel alu?

  diesel eller valfri oljelösning. sedan på med thinner och dra över det med roterande stålborste brukar jag köra. Många kör på aceton precis innan de svetsar.
 7. daromer

  Plast rensning *TOKRENSNING*

  Behöver vanliga runda som passar 195/55-15 :) Fram och bak.
 8. daromer

  Plast rensning *TOKRENSNING*

  Hur ser skärmarna ut som du har?
 9. daromer

  Motorproblem

  Kolla gärna trycket när du kör. Soppatrycket så du ser om det fluktuerar eller inte.
 10. daromer

  Motorproblem

  Om den går bra ibland och dåligt ibland så är de kanske en givare som glappar? Finns det OBD uttag på den boxen som man kan läsa av?
 11. daromer

  Byggtråd Esperyds locost

  Kardan ligger här och den passade fint. IC och kylare också. BLir inte helt bra med detta då kylaren blir för stor. Antingen får jag bygga om intercoolern och sätta rören på sidan istället bakåt eller mindre kylare. SKa fundera lite granna på vad jag gör där. Det är ju alu så det är lätt modifierat och flytta runt på det.
 12. daromer

  Byggtråd W7T

  Jag kör med 9000 omsvetsat. Var inte mycket svårare att svetsa om det tråget tycker jag :)
 13. daromer

  Byggtråd Esperyds locost

  Lite bilder så här långt. Idag har Pedalerna fått sin plats efter att flyttats 2 ggr. Även växelspaken är helsvetsad och sitter där.
 14. Komplett besiktad och körduglig saab 93 2.0t Använd som donator eller kör med den några år och sedan bygg din locost. Mer info här:http://www.blocket.se/vi/54620438.htm
 15. daromer

  Kardan från England vad för mått

  Dom håller på med min nu så ska bli skoj när den kommer. Förmodligen onsdag nästa vecka.
×