Jump to content

stesun

Forumdeltagare
 • Posts

  139
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About stesun

 • Birthday 04/21/1976

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  Unbyn/Boden

Profile Fields

 • Namn
  Stefan Sundkvist
 • Ort
  Unbyn
 • Locost-status
  Bygger locost

Recent Profile Visitors

3466 profile views
 1. Denna bild togs för ett par år sedan. Tack och lov hade jag kameran med mig.
 2. Är det någon som vet om det finns någon bil som har lös kopplingsvätskebehållare, dvs. skild ifrån kopplingscylindern.
 3. Det funkar ju på ariel atom. Inte riktigt samma sak kanske, men den är ju i alla fall godkänd.
 4. För en massa år sedan såg jag en sådan replica. Jag tror det var någon som lyckats gjuta av en originalkaross själv. Den var inte direkt vacker men på håll liknade den en Pantera. Det kan väl vara så att de riktiga panterorna är för vanliga och billiga (kan inte begripa att jag skriver så) för att göra replica av.
 5. En liten undran. Underkänner SFRO alla länkarmsframvagnar med mcperson spindelled, eller kan de godkänna ifall man bygger med pull-rod eller liknanade? Det finns ju applikationer som inte ger en dragande kraft i spindelleden. I och för sig bygger ju jag med taunusleder, men jag undrar ändå. :blink:
 6. En liten undran. Underkänner SFRO alla länkarmsframvagnar med mcperson spindelled, eller kan de godkänna ifall man bygger med pull-rod eller liknanade? Det finns ju applikationer som inte ger en dragande kraft i spindelleden. I och för sig bygger ju jag med taunusleder, men jag undrar ändå. :blink:
 7. stesun

  164 Seven

  Fast kolla först med SFRO. :unsure: De brukar väl ofta vilja att man använder 2 mm. Dessutom har väl joakim tänkt använda en volvo hyvelbänk (rak 6:a) och de är väl ganska tunga? Stefan
 8. Har du gjort ritningen till ramen själv eller finns den att få tag på någonstans? Ser kanonbra ut för övrigt :thumbup:
 9. Johnny ville ha sex med en brud på jobbet, men hon hade redan en pojkvän. En dag blev Johnny så frustrerad att han gick fram till henne å sa, "jag ger dej 1000 kr om jag får ha sex med dej." men hon sa, "nej". Johnny sa, "Jag är snabb, jag slänger pengarna på golvet, du böjer dej ner, och jag är klar när du har plockat upp dom. "Hon Tänkte efter en stund och sa att hon måste kolla med sin pojkvän. Hon ringde pojkvännen och berättade historien. Pojkvännen sa, "Be om 2000 och plocka upp dom så fort att han inte hinner komma ur brallorna." Så hon gick med på förslaget för 2000 kr. En halvtimme går och pojkvännen väntar på att flickvännen ska ringa. Så efter 45 min ringer pojkvännen och frågar vad som hände. Hon sa "Den djäveln betalade i mynt."
 10. Snabbgashandtag, för extremt snabba och riviga starter. :D
 11. Du Acke, mitt antivirusprogram fick fnatt av den där länken. Kan någon som har bättre koll på dato n,b89 (Kattjävel!!!) datorer än mig kolla vad det är för fel?
 12. http://www.blocket.se/vi/7802015.htm?ca=1_9_s
 13. Äsch då, ingen återförsäljare i Luleå, och jag som tänkte köpa ;)
 14. stesun

  Hemliga agenter?

  Vilken oerhört sjuk sida... därför gillar jag den. Läskigt det där med swedish mafia crime ring. :(
×
×
 • Create New...