Jump to content

ihlberg

Forumdeltagare
 • Content Count

  90
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ihlberg

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 03/17/1986

Profile Information

 • Plats
  Årjäng
 • Interests
  Bilar

Profile Fields

 • Ort
  Årjäng, Värmland
 • Locost-status
  Locost-intresserad
 1. kan nog vara så att det ska vara på tändspole -. Men kan relät ha gått sönder när jag kopplat till +?? Men borde inte relät dra ifall man kopplar på 31 och 15 eller 31b direkt på batteriet?
 2. Hej finns det någon som vet hur jag ska göra detta. Jag har kopplat så här. 30 Plus 15 Plus tändingslås 31b Tändspole + 87 Plus bränslepump 87b tom 31 Jord Jag har provat 2 st beg. och ett nytt ifrån biltema och får det inte att fungera. Det är en facet bränslepump. Kan jag kontrollera funktionen på relät?
 3. Ja det känns kul att bara kunna fri på nyckeln å starta nu. En provkörningen känns betydligt närmare nu.
 4. Startade upp den idag, funkade fint. Låter rapp.. får se om dom 190 kusarna är verklighet när man kan provköra. Fan va det låter gött med 4 st trattar på 48mm. Imorn ska jag börja med huven om noskon.
 5. Ja jag tror jag vet ungefär,.. har en plan iaf.
 6. Nu har jag kopplat allt. Så är det någon som funderar på samma sak har jag svaret.
 7. Har kopplat så här nu Den GROVA från vattenpump--till--nedre kylar anslutningen. Den övre kylar anslutningen--till--termostathuset. Pluggat vid insug. Pluggat den lilla anslutningen på vattenpumpen. Och från expantionskärlet--till--Den GROVA från vattenpump--till--nedre kylar anslutningen ÄR DETTA RÄTT :wacko: :wacko: Har inte vågat prova.
 8. Blev ett start försök idag... tyvärr misslyckat. En av förgasarna flödade. Rengörning ikväll och ett ny försök imorgon.
 9. Glömde tändspolen och fördelarnen Orginal sitter det brytarspetsar i min fördelare men jag har köpt en rally motor. Så nu är det elektronisk det kommer ut 2 kablar en röd och en svart. Och tänd spolen vad ska den kopplas till, borde juh finns någonstans på härvan men hittar inte var.
 10. Ok nu har jag gjort så här. Jag har tagit hela elhärvan ifrån orginal bilen. Problemet ligger i att jag har inte själv plockat hur den. Och den är inte märk någonting. Ska förklara lite så får vi se om nu vet vad jag menar. Från härvan kommer det en smal blå kabel som jag antar är laddlampan, så det har jag kopplat på generatorn. Sen kommer det en kabel som ska kopplas på ett stift, så den kabel ska väl till startmotor. Sen kommer det en röd grovkabel som jag inte vet vart den ska?? Batteriet kanske? Sen har jag en grov kabel ifrån startmotorn och en grov kabel ifrån generatorn.
 11. Det är svårt att bygga en sån här bil, bara så ni vet. Jag har kört fast riktigt ordentling nu. Brandvägg, huven, noskon. Jag vet fan inte hur jag ska få till det.
 12. Jag tror att avluftningen sitter på toppen av kylaren orginal. Men den ifrån insuget går väl igentlingen till värmepaketet??
 13. Ja Berne vore bra om man kunde zooma in den lite. Ser ut att vara nått sånt jag letat efter.
×
×
 • Create New...