Jump to content

Micael

Locost Sverige medlemsklubb
 • Posts

  1865
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by Micael

 1. Grattis Vedde! Kanske är dags att regga om bilen då. Har ju bytt både motor och bakaxel. :)
 2. jo det är skoter som gäller just nu. Har dessutom kört ras på en av dom och måste renovera.... :(
 3. japp. Bilbyggadet ligger nere och jag slår knäna i den hela tiden.
 4. Helst inte. Om nån köper motorn så kan jag ju givetvis sälja kåpan separat.
 5. Tjenare, Har en Duratec 2.0 2002 liggades. Den har enligt uppgift gått 11.000 mil. Jag köpte den 2013 av en annan medlem i klubben, han i sin tur hade köpt den på skroten. Sen har den stått i mitt varmgarage. Till den så finns en sprängkåpa till typ9 med begagnad slavcylinder. Den saknar svänghjul och koppling, etc. Planen var att ha det till ett nytt projekt, men det har inte blivit av och den står i vägen..... Kom med ett bra bud så säljer jag den. Den finns i norra Stockholm och jag skickar den inte gärna. Ska försöka ta lite bilder i kväll på den.
 6. Det gäller att ha rediga doningar när man ska ladda fullt!!!!! :) Ang metallskrotarna så har jag kollat på dom närmsta men inte gjort nåt fynd. Maskindelen.se verkar inte heller ha det. Hittat ett ställe i gbg, men då är det långa längder som gäller.
 7. Tjenare, År det nån som sitter på en snutt av ovan rör? behöver typ 400 mm. Eller nån kanske vet var man kan få tag på det. Micke
 8. jag har för mig att jag höll på med samma trassel med min konvertering. Om jag inte missminner mig så fick jag använda en 1.8 startmotor istf 2.0. Men ta mig inte på orden. jag kan ha blandat ihop det med nåt.
 9. jag kör utan, men så är min motor inte lika trimmad heller. :)
 10. Burkar man inte köra waste fire på MS? Då tänder man ju varje gång kolven är i topp, vare sig det behövs eller inte. Då spelar det ju ingen roll var i 720 cykeln motorn befinner sig.
 11. Jag vill ju inte gå till historien med det där grenröret. Det svetsade jag ihop av blandade smårör för att kunna testa min Duratec. Det är inte direkt flödesoptimerat så Vedde får nog skaffa ett annat om han ska få full effekt i sin puffra. Men för test duger det (om man inte är estetiskt lagd) :)
 12. va ere för liten maskin som gör spåret i drevet? Är ju lite trångt där (som fl*ckan sa)
 13. Det tackar man för. Jo jag vet att sista metrarna är grusväg. Det var därför finansbolaget köpte en 4 hjulsdriven Seat.
 14. Jag är på, även om jag inte har ens sneglat åt bilen på 6 månader. Men gratis kaffe och korv tackar man inte nej till i dessa tider. Om jag får för Anders förstås.... han är ju lite grinig han. Kanske får fråga sambon, hon är mycket snällare :) Micke
 15. Tydligen har Anders lagt beslag på min bok..........:(
 16. Jag har den boken, du kan få köpa den av mig. Jag har lagt kompressorplanerna på hyllan.
 17. ligger på skroten nu :( men den var inte för cop :) fälgarna finns kvar
 18. Det går ju också att ha fler spridare och köra staged injection. men det blir kanske lite mekigt
 19. Vad kan en tank kosta på skroten? det kanske är billigare att byta själv än att trassla med försäkringsbolaget.
 20. Håller på att städa garaget. Hittade lite grejer som nån kanske kan vara intresserad av. Pris är det som ni tycker dom är värda. Blir jag inte av med det så går det till tippen. 1 st Zetec generator (saknar remskiva) 2 st Duratec generatorer 4 st Duratec kolvar med stakar, 2.0 orginal. beggade men helt ok 4 st Astra GSI kolvar med stakar, osäker på skicket 1 st Zetec tändspole, den modellen med låga tändkabelfästen 1 st Sierra säkerhetsbälte, ganska sunkit, legat i garaget lääääääänge 1 st duratec ventilkåpa 2 st duratec oljetråg 1 st startmotor duratec 2 st handbromsvajrar tror det är Austin. passer perfekt på en stel fordaxel. (Sålda) 4 st Peugeot alufälgar med slitna, gamla R-däck 205/55-15. ET-12. Ford bultmönster men centrumhålet är lite för stort. Dock använde jag dom under dom första åren och det funklade fint. Grejerna finns i Vallentuna och i Kista på vardagarna. Micke
 21. Halva priset för locostare http://www.blocket.se/stockholm/Reparationshandbocker_62111808.htm?ca=11&w=1
 22. Ibland? :) Har nog aldrig kommer hem från en bankörning utan en diger lista med trasigheter.........
×
×
 • Create New...