Jump to content

Matz

Forumdeltagare
 • Content Count

  395
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Matz last won the day on October 8

Matz had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About Matz

 • Rank
  Forum Adicted
 • Birthday 10/19/1977

Contact Methods

 • Website URL
  https://forum.locostsweden.se/index.php?/topic/9689-matz-se7en/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  Partille (Lexbydal)
 • Interests
  E-mail: matz.skold@gmail.com

Profile Fields

 • Namn
  Matz Sköld
 • Ort
  Partille(Lexbydal)
 • Locost-status
  Övrigt

Recent Profile Visitors

9120 profile views
 1. Man blir nästa tårögd när man ser detta kåp-bygget, riktigt snyggt och fint.
 2. Bilen har flyttat in några veckor hos grannen då en ny bil har mellanlandat hemma i mitt garage (innan den ska på vinterförvaring). Så nu är det mer trångt än någonsin hemma 😬
 3. Lotus Seven Replika -97 Nu är min Lotus Seven Replika med dom rätta måtten och proportionerna (Enl. mig) till salu. Har ägt bilen sedan 2005 och kört den mycket sparsamt, rullat ca 200mil i min ägo och den har alltid varit parkerad i varmgarage. Ramen har identiskt mått med en S3 modell dvs. något smalare på passagerarsidan. Byggd 1997, då med endast nya delar och renoverad motor och växellåda. Fram och bakvagn samt drivlina kommer från Fiat, dämpare är av märket Koni troligtvis även fjädrar. Motorn är en 2L TwinCam (motorkod:132DB2A0) med dubbla weber 45:or som är häm
 4. Den kärran var väl utprovad, där hade du gjort ett bra jobb under många års tid Magnus 👍
 5. Efter att varit intresserad av en Porsche som Palle på Bilteknik i Katrineholm hade till försäljning men "tyvärr" var tingad när jag kontaktade honom så slutade det med att jag lånade Fredrik Boivies (Super Tack) släp och drog upp min Seven till Katrineholm för lite översyn över vintern. När jag hämtade den var det en helt ny bil. Förutom justering av ventiler och förgasare så hittades en por i insuget (drog tjuvluft) som åtgärdades, kamremen byttes, blev uppdatering till ny tändning istället för en gammal klasisk. Bromsar och annat kollades över och byttes. Hade nämt att jag hade fö
 6. Antar att du lyckats sälja släpet??
 7. Långskott innan jag går utanför landetsgräns. Söker efter en vindruta till en Caterham S3. Gärna en med svart rutram och komplett med sidofästen.
 8. Lotus Super7 S3 Annons borttagen pga. inaktuellt innehåll /Matz
 9. Är egentligen en "Keeper" som jag haft sedan -05 men med för litet garage för två bilar och två små barn går tankarna mot en klassisk 911 med plats för "alla".
 10. En sommar där bilen mest stod på pallbockar och mekades med då barn No.2 dök upp 1 April av alla jäkla dagar på året. Justerat ventiler och gjort små grejor. Funderat på att skaffa en en racingbil eller någon annan sportbil men dottern bara älskar den så får nog tänka efter en xtra gång. 
 11. Har tyvärr ingen koll på om det skulle passa. Är utformad lite speciellt det är även fräst ett intjack i varje "arm" för att passa kanten på tryckaren. Osäker va volvo har för yttre diameter på sina tryckare eller hur som ser ut? Säkert någon på forumet som har bra koll på det oxå ?
 12. Yes har en reservmotor i delar så mätte brickorna som jag hade liggandes för ungefär 10 år sedan och gjorde en beställning hos KG Trimmning på några "bra att ha" tjocklekar. Tyvärr var det svårt att lösa detta utan "rätt" verktyg så jag förträngde detta med justering Men nu går det mycket enklare Men tusen tack för informationen ändå Per.
 13. Köpt från USA! Funkar kanon så Julen är räddad :-)
 14. Annonsen hamnade tydligen i fel avd. Någon vuxen får gärna flytta den till "Delar Köpes" eller förklara hur jag raderar inlägget ☺
 15. Hej Ingen som råkar ha ett "Ventiljusterings verktyg" för att låsa ventilerna på en DOCH motor så man enklare kan plocka bort ventiljusteringsbrickor/Shims vid justering? Ska användas till min 2L Twincam motor från en Fiat 131. Har lånat ett av en Farbror innan men han har tyvärr lämnat jorden, troligtvis i sin 124 Spider.
×
×
 • Create New...