Jump to content

Mostwanted

Forumdeltagare
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Profile Information

  • Kön
    Kille

Profile Fields

  • Namn
    Robert Petersson
  • Ort
    Linköping
  • Locost-status
    Förbereder locost-bygge
  1. Kan kolla upp koden imorgon! Den är köpt på Atracco i Hedemora och skall ha gått 12.000mil och vara testkörd.
  2. Har en växellåda i fint skick till övers, Har suttit på en Opel Omega V6. Det är en R25-28 så det är starka modellen. Passar nästintill bolton på Saabs kortmotor. Pris 2500:- En Saabmotor 2,3 turbo-motor på 170hk finnes också, även bilen den satt i kan fås med :) Finns i Linköping
  3. Jag känner att jag inte har tid till att avsluta mitt projekt och säljer därför av det. Helst komplett, men EVENTUELLT i delar om det finns tillräckligt med intressenter. Består av ett nyblästrat MK-indy chassi. Fullbur. Saab 2,3 LTT med 170hk, hela bilen kan fås med att plocka delar ifrån. Opel R25-R28 låda som passar motorn. Helt nytt pedalställ i kartong från OBP, 3st cylindrar, 2broms 1 koppling. 2st breddade M16-bromsok. (1kolv kärvar och bör ses över) 4st ställbara dämpare. AVO och GAZ. TILTON pedal med tillhörande 2st cylindrar (kan säljas löst direkt) 2st Bromskivor, borrade o slitsade (som nya) med nav. MK-armar med 22st helt nya PU-bussningar. 4st fälgar med A048 R-däck, 13" Engelsk bakaxel med 2st diffar, 1 aga-diffad. 1 st alu-tank Har även lite annat smått o gott som medföljer såsom scoop, huv scuttle med mera. Pris: 20.000 ev. bytes mot fritidsbåt typ styrpulpet lr liknande.
  4. Kan kolla imorgon! Lagret ser inte så standard ut tyvärr, ganska smalt och den inre lagerbanan sticker ut ca 5-7mm på ena sidan. Det står bara 70048 på lagret vad jag kommer ihåg.
  5. Är det nån som vet om det går att köpa kullagret separat nånstans? Det sitter på den ingående axeln med splines under locket.
  6. Var i garaget och kollade lite hur jag skulle tillverka mina motorfästen, men tyvärr insåg jag att vattenpumpen måste bytas mot en elektrisk. får helt enkelt inte plats i min lilla ram. Vad för sorts elektriska vattenpumpar kör ni med ?
  7. glömde säga att det är ett aluminium tråg.
  8. Om man som mig råkade glömma oljetråget i ett stark alkaliskt rengöringsmedel(pH 12,8) över natten och den blev riktigt grådassig o ful... finns det nått knep, förutom autosol, att ta till för o få den blank igen? :)
  9. Det lutar åt industridämpare , hitta en på Swedol som har M10 gänga, 50mm diameter och 42mm höjd. Kan det funka eller ska jag gå på nått större och lägre/hårdare?
  10. Tack för tipsen ! Har läst igenom Jocke4U´s byggtråd änsålänge och det var kanon ! Ska plöja igenom ChristerJ och LUPUS ikväll :) Vad har ni använt för motorkuddar ? Vad ska man tänka på när man placerar motorn ?
  11. Håller på att matchar in min 2,3T 170hk motor i mitt MK Indy chassi, vilket verkar bli en aningens trångt :) Hur har ni gjort med tråget? Jag har nu kapat mitt tråg så det är lika lågt som växellådans lägsta punkt, tråget är nu 11 cm högt. Förlorade ca 1 liter olja, om jag inte svetsar på lite extra åt sidorn, vad tycker ni? Silen som är i botten, har ni kapat den och flyttat med upp ? Hur mycket sticker tråget ut undertill på chassit på era? Hade ju helst vilja ha allt flushat undertill men från botten av tråg till toppen av ventilkåpan är ju 63cm vilket blir kräver skapligt scoop :/ Vattenpumpen på motorn har ju ett förjäkla stort hjul på och bygger väldigt mycket åt sidan, nån som kör med elektrisk istället? Insuget, har läst att några kapat "baksidan" och satt spjället där istället, nån hade helst sonika vänt på hela paketet. Nån som kör med omoddat insug ? Tack på förhand :)
  12. OK tack för tipset, kanske går att byta mot en annan utväxling eventuellt då :)
  13. Fick svar att den förmodligen passar... men... dom brukar ha 4.44:1 in utväxling i dessa små lastbilar (Thames) som dom sitter i :D Och då kommer jag få en toppfart som en moped-bil :P Jo det skulle helst komma från en Escort MK I / II men det e förbannat svårhittat :/
  14. OK, hittade en bakaxel från en FORD THAMES FREIGHTER -64... tror ni diffklumpen från en sån passar ? Den ser iaf lik ut utanpå :) http://200sx.kicks-ass.net/mostwanted-lkpg/img509a4b0c71407.jpg http://200sx.kicks-ass.net/mostwanted-lkpg/img509a4b031d668.jpg
×
×
  • Create New...