Jump to content

nekya

Forumdeltagare
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1 Neutral

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  erik rosberg
 • Ort
  sthlm
 • Locost-status
  Locost-intresserad

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej Stadig! Hittade en tråd där du skrev att du byggt med e46 spindel! Undrar om du kommer ihåg vad du använde för kulleder uppe och nere?

 2. nekya

  McSorley +4

  Halloj! ska nu börja bygga mitt chassi, det blir ett McSorley +4 efter tipps här på forumet, det tackar jag för! Kommer nu med en lite dum lat fråga. Längderna på 25x25x2 rören säljs ju i 6 meters längder, efter lite snabb räkning köpte jag 7 bitar =42m Men nu till den lata delen, är det nån som byggt ett +4 och sitter på uträknade kap längder för att få så lite spill som möjligt?
 3. Jaha då får man väl spara bmw grejerna tills jag kör sönder min e28😁 Rikard Vilken vxl låda är att föredra till saab 2.0t ?
 4. Då jag precis är i sluttampen av en e28 renovering,har jag nästan dubbelt av allt till en sådan, där av tanken med m30, men jag är öppen för förslag på drivlina! Helst ska det ju vara nåt som är lätt att få tag på, har även funderat på saab 2.0t
 5. Tack så mycket 👍
 6. Det låter som en bra ram för mig! Heter ritningen McSorley +4? eller har du lagt till 4 tum på din ram?
 7. Halloj alla byggare och ni andra! Har varit sugen på att bygga en locost länge nu, men haft andra projekt! Kommer nog börja bygga snart men har lite frågor. Har inte bestämt än vilket chassi jag ska ha, men tar gärna tipps, är ganska lång 187cm! Men motor blir nog bmw m30 2.8 då jag har en över, och en hel del delar till e28. Eller bör jag överväga att ha nån annan drivlina/donator bil? Hur har ni gjort när ni byggt era chassi'n? Tänker mest på tolerans vid svetsning hur mycket det får dra sig? Vad ändvänder ni för klassning på fyrkantsrör? Kommer garanterat trötta ut folk med frågor under bygget gång! Erik
×
×
 • Create New...