Jump to content

J87

Forumdeltagare
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Profile Information

  • Kön
    Kille

Profile Fields

  • Namn
    Jan-Erling Rydquist
  • Ort
    Kullavik
  • Locost-status
    Övrigt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Kan så vara givetvis!? Eftersom jag donat med hittills fyra olika huvar på min bil så vet jag alltför väl vilket pyssel och jobb det är få till dem någorlunda bra. Och att fixa gälar är ett knepigt område. Eftersom min bil råkar vara en mkt nära replika Caterham så är huven lik i bredd och form mot noskon och scuttle om än aningen mindre i längd. Den huv jag har på och som passar mkt bra är nu en lätt modifierad/kortad Caterham originalhuv. Som sitter mot en Caterham noskon placerad en aning högre satt än originalet. Så för den som bygger en bil nära "originalet" så borde huven kunna vara användbar. Men jag vet mycket väl att bilar finns i olika mått och dessutom då tenderar bli helt personliga. Och att motorer har mkt olika höjd. Huven gör inte ont där den står, tänkte bara lägga ut den om någon behöver och råkar vara intresserad!
  2. Hittills under min bils trettiotreåriga liv i lite olika utföranden har den haft fyra olika huvar. De första två var bägge helt utan gälar. Den tredje som jag säljer här (och min nuvarande som sitter på) har båda rejält med gälar. Kan konstatera det blev en MKT stor skillnad i temperaturer i motorrummet då den fick en gälad huv! Dvs lägre temperaturer.
  3. Priside, 1200:- (Anm; bara en plan aluplåt kostar mer än hälften). Gjord från ett gälat ämne, i en plåt bra för polering. Från en proffsbyggare som för många år tog fram plana gälade huvplåtsämnen som passade Seven mm. Suttit många år på min seven replika, vid ombyggnad för några år sedan blev huven över och stående. Urtag höger sida för DCOE förgasarfilter. Haft två olika motorer i bilen med lite olika längdposition så urtaget är gjort ngt längre. Ömtålig alu så är inte lämplig skicka som frakt.
  4. En bra aluminiumhuv med gälar. Professionellt gjorda gälar. Polerad, är i gott skick. Huven passar en seven replika, for för Caterham noskon fram. Mått längd och bredd i övrigt nära dem för Caterham Classic, dock något högre bak. Urtag höger för dubbla förgasare. Blivit över och stående så säljer till den som behöver. Finns i Göteborgsområdet.
  5. J87

    Beg R-däck

    Snart är det vår! Och dags att kunna åka lite entusiastiskt igen. Dessa däck finns kvar och är bra nog för den som vill köra lite "avrostning"! Bättre än att de annars hamnar i däckbingen!
  6. J87

    Beg R-däck

    Säljer 2 st beg. Yokohama A048 205/60R13 Soft. Mönster kvar, 2-3 mm. Suttit bak på en sevenbil. Har några år på nacken, men det är ett klassiskt R-däck med en del kvar att busåka på för en lätt bil eller att bara ha kul med på sprint eller track days. Bättre någon har glädje av dem än att de ligger på garagehyllan PM:a mig om intresse! Jan Erling Rydquist
  7. Nu såld! Ford Crossflow (Kentmotor) 1,6 L”+”, 135 hk ; Ford Escort Sport växellåda
  8. Två däck Yokohama ADVAN A048R. Dimension 205/60R13 Soft. Suttit bak ett antal år på min stelaxlade seven. Ännu lite mönster kvar med varierande djup 2-3 mm. Var ok på senaste besiktning i alla fall men givetvis slitna. Klassiska R-däck med bra grepp passande en lätt bil eller bara till att ha kul med eller åka några trackdays. Priside 450 för båda. Att hämta, finns i området Storgöteborg.
  9. SÅLD! Säljer en mycket bra tank i rostfri plåt, volym ca 40 L. Den har använts ett antal år i en Super Seven replika.
×
×
  • Create New...