Jump to content

Micke g

Forumdeltagare
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Micke g

 1. Har en original fönsterruta Westfield till salu,svart ram. 371 pund, ungefär 4400 är priset för en ny. Med svarta backspeglar. Nyskick. Mejla eller ring så kommer vi överens om priset. mikaelgull@gmail.com 0767247332.
 2. Gäller 2 st helt nya Toyo Proxes R888 205/50 15. 2600 kr eller vad vi kommer överens om. Finns i Västerås, 0767247332 mikaelgull@gmail.com
 3. Bilen är byggd med snurr pickup i tråget;så det borde inte bli några problem.
 4. Bec är fruktansvärt rolig att köra,planen för 2017 är att köra gata,men det vore roligt att komma iväg på någon bankörning (har aldrig kört bana). Vinterprojekten blir att finjustera bitarna,och gå igenom samtliga bultförband. Ska bli intressant att få köra sommartid,han med 20 mil när det var sjukligt kallt i Västerås.
 5. Hur många är det som har en 7:a i Västerås? Man får åka på classic motor,är det någon av er som ställer ut bilen.
 6. Som nybliven seven ägare var man bara tvungen att prova bilen innan vinteride. Jag har inte sätt någon seven i stan,finns det många i Västerås eller? Vad har du för bil,gärna bilder.
 7. Någon som vet var man köper billig och bra stenskydd till bakskärmarna till en Westfield?
 8. Seven nykomling. Efter att letat Seven länge så har jag änligen hittat en,var inne på att bygga själv men insåg att tiden inte skulle räcka till. Bilen blev klar 2009 och har i nuläget rullat 220 mil.
 9. Hej ! Är det någon som har mer info om lådbilen. Är det någon fara att köpa ett egentillverkad chassi ? Får en känsla av att 7:an är utprovad och klar, Är den prisvärd ?
 10. Är det någon som har mer info om Lådbilen ?
 11. Är det någon på forumet som skruvat på turbo på zetec motorer,är det mycket jobb,och blir det till att skruva av vid varje besiktning ? Behöver det mappas om,och isåfall var gör man det.
 12. Var du och tittade på den,han du isåfall provköra den? Vad fick du för känsla för bilen,och verkar den vara prisvärd. Finns det någon som kör/bygger seven i Västerås.
 13. Då kanske priset är i nivå med vad den är värd då ?
 14. Varför blir inte denna westfield såld,Westfield SEiW (Super seven) -07 139 000:- Jag vet att det är vinter nu. Är priset för högt eller ?
 15. Tack för alla bra svar ! Det lutar nog åt att köpa en färdig bil,skulle självklart villa bygga en egen men vet att det inte finns tid för det. Sen är ju frågan om vilken modell man ska ha ? Vad är det för skillnad på bilarna,vilken är mer "påkostad" av dem,är inne mer på race än touring. Prisnivå mellan 90-150 000. Det finns ju Tigrar för 95 000 och Westfield för runt 150 000,är en Westfild värd ca 60 000 mer ? Efter att ha läst på forumet så verkar en motor på runt 150-200 hästar lagom, eller? Mikael-Västerås.
 16. Hej! Har nu börjat kolla runt efter Locost bilar och blir bara mer och mer fundersam. Vad ska man köpa ? Har tänkt en färdig bil eller nästan färdig, 1:kommer mestadels gå på gata,kanske någon bandag, 2:Vad är det för skillnad på alla bilar i stora drag,tiger,westfileld,,,,,,,,,,, 3:Vad ligger byggkostnad på ungefärligt om man köper det mesta färgigt,typ en westfield. 4:Är det lätt att få tag i reservdelar. Är det värt att köpa en klar Westfield,typ den 2011 som ligger på blocket för 159000 kr ? Många frågor men är ny på forumet och börjar bli sugen på en Seven. :racesmile:
×
×
 • Create New...