Jump to content

Micke g

Forumdeltagare
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Micke g last won the day on January 29 2017

Micke g had the most liked content!

Reputation

5 Neutral

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Mikael
 • Ort
  västerås
 • Locost-status
  Övrigt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har en original fönsterruta Westfield till salu,svart ram. 371 pund, ungefär 4400 är priset för en ny. Med svarta backspeglar. Nyskick. Mejla eller ring så kommer vi överens om priset. mikaelgull@gmail.com 0767247332.
 2. Gäller 2 st helt nya Toyo Proxes R888 205/50 15. 2600 kr eller vad vi kommer överens om. Finns i Västerås, 0767247332 mikaelgull@gmail.com
 3. Bilen är byggd med snurr pickup i tråget;så det borde inte bli några problem.
 4. Bec är fruktansvärt rolig att köra,planen för 2017 är att köra gata,men det vore roligt att komma iväg på någon bankörning (har aldrig kört bana). Vinterprojekten blir att finjustera bitarna,och gå igenom samtliga bultförband. Ska bli intressant att få köra sommartid,han med 20 mil när det var sjukligt kallt i Västerås.
 5. Hur många är det som har en 7:a i Västerås? Man får åka på classic motor,är det någon av er som ställer ut bilen.
 6. Som nybliven seven ägare var man bara tvungen att prova bilen innan vinteride. Jag har inte sätt någon seven i stan,finns det många i Västerås eller? Vad har du för bil,gärna bilder.
 7. Någon som vet var man köper billig och bra stenskydd till bakskärmarna till en Westfield?
 8. Seven nykomling. Efter att letat Seven länge så har jag änligen hittat en,var inne på att bygga själv men insåg att tiden inte skulle räcka till. Bilen blev klar 2009 och har i nuläget rullat 220 mil.
 9. Hej ! Är det någon som har mer info om lådbilen. Är det någon fara att köpa ett egentillverkad chassi ? Får en känsla av att 7:an är utprovad och klar, Är den prisvärd ?
 10. Är det någon som har mer info om Lådbilen ?
 11. Är det någon på forumet som skruvat på turbo på zetec motorer,är det mycket jobb,och blir det till att skruva av vid varje besiktning ? Behöver det mappas om,och isåfall var gör man det.
 12. Var du och tittade på den,han du isåfall provköra den? Vad fick du för känsla för bilen,och verkar den vara prisvärd. Finns det någon som kör/bygger seven i Västerås.
 13. Då kanske priset är i nivå med vad den är värd då ?
×
×
 • Create New...