Jump to content

Björsa

Forumdeltagare
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Profile Information

  • Kön
    Kille

Profile Fields

  • Namn
    Björn Andersson
  • Ort
    Kolbäck
  • Locost-status
    Förbereder locost-bygge
  1. Björsa

    Nytt Garage

    Ja det är sant men en åktur med Bosse vet jag inte om jag törs.... Har sett hans framfart på motorcykel... ;)
  2. Björsa

    Nytt Garage

    Hej Peter! Jo det går sakta men säkert framåt och nu ska jag ha jour i sju dygn så då blir man hemma och om det inte blir några utryckningar så kan man ju spendera lite tid i garaget :)Planen är en super seven med lite bredare ram än "bokmåtten" men blir nog inte BEC... Troligtvis Volvo B23:a är sugen på att få i en Evo med mikuni förasare så småning om.. Men man vet aldrig du får väl bjuda på en åktur så kanske jag ändrar mig ;) Mvh Björsa
  3. Ja man märkte att tiden hade flugit iväg när telefonerna började gå varma å fler av oss blev efterlysta :) tiden går fort när man har trevligt :)
  4. Tack för en trevlig dag! Roligt att lära känna lite folk här :) Å tack Fleffas och Bosse för fika och att vi fick titta på era fina bilar :)
  5. Jag kommer iaf! Ska bli skoj :) Mvh Björsa
  6. Jag är på. Bor i Kolbäck så det är bara ett stenkast och vill gärna lära känna lite folk härifrån forumet :) Mvh Björsa
  7. Björsa

    Nytt Garage

    Nu har jag börjat med operation brandvägg... Kompressorn har även anlänt Kaeser SM 8 skruvkompressor :)
  8. Björsa

    Nytt Garage

    Tjena Björn heter jag å här tänkte jag ni skulle få följa min renovering och ombyggnad av mitt garage :) Så fort garaget är klart ska det påbörjas ett Sevenbygge är det tänkt. Garaget är 5,5x13m och med takhöjd 3-3,7m. Ska bli utrymme längst in för att ha projektet och innanför porten blir det en enklare form av lackbox på 5,5x7m. bifogar lite bilder hur det såg ut när jag började och hur det ser ut just nu. Väggarna var brun formplyfa och det sitter två lysrörsarmaturer i taket... Nu blir det vitt överallt och 12 armaturer :)
×
×
  • Create New...