Jump to content

cobrakaj

Forumdeltagare
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cobrakaj

  1. Tack för svar! Men nu när jag tittar finns det 5 olika serier/modeller och ytterligare 13 motoralternativ. Passar alla eller just vilken modell ska jag söka på, vilken har du?
  2. Lyfter tråden igen. Har samma problem! Tänkte köpa nya axlar o knutar, vilken modell söker man på? Tacksam för svar:)
  3. Bygger en Dax rush med hayabusamotor. Jag har en 7,5" bakaxel med instickaxel och med trumbroms. Nu har jag köpt en Quaifediff med bultade 100 fläns till. Axeln som sitter där idag är 27mm och med 26 splines på insticksaxeln. Jag vill nu köpa nya axlar som passar både där ute och inne vid flänsen. Vilken modell ska jag söka på?
  4. cobrakaj

    Ej Kvar

    Hej, har du kvar stolarna? Vh kaj
  5. Verkar vara fina grejjor! Då har man både back och "diff" på ett ställe, i stället för lös backvxl på kardanen. Hittar dock inga priser på denna, ngn som har det?
  6. Ok...skit också! Vilket rekomenderas, att försöka få tag i en 7,5" med LSD och flytta över den till min, eller köpa en quaife( för det e nog en sån jag vill ha isf)? Någon som har ngt bra tips på "billiga" Quaife till 7,5". Billigaste jag hittat är 9995.-. Jag har även insticksaxlarna på min 7,5", är de klenare än de som skruvas fast? Vad jag förstog går de att byta men man får byta även drivaxlarna isf, är detta att föredra?
  7. Jag har en 7,5" Ford bakaxel med 3,14 i utvxl till min BEC, men utan LSD.Har fått tag i en 7" med LSD men med "fel" utvxl.Passar 7" LSD i 7,5" axeln?
×
×
  • Create New...