Jump to content

Ctrl

Forumdeltagare
 • Posts

  33
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ctrl

 1. Oki, tråkigt men ganska väntat. De finns de som söker blockdelar att slipa och renovera, så du kanske kan få ut nått för det mer än skrotvikten iaf.
 2. Nice, stor klump du slapp uppe på blocket där. Hur var det med motorn, var det packning eller hade det gått något i godset? Drömde om den bilen nyligen, tror det är något i det undermedvetna som saknar den snurran.
 3. Jag skickade med alla pärmar och papper. Men Svanberg gjorde en egen konstruktion nertill med en platta i kolfiber och ett antal skruv. Inte så lätt att snabbt montera isär om det behövs. Sedan tar framlyktorna i lite när huven skall av. Mvh Mattias Enqvist
 4. Såld! Kommer i framtiden göra Skåne osäkert.
 5. Säljer nu av min Westfield Seven med Wankel motor. Jag inte har någon direkt plats att ha den på och familjen tar för mycket tid för att jag skall få ordning på den. Bilen finns just nu utanför Varberg i Halland. Just nu är tyvärr motorn i stort behov av en renovering. Motorn behöver renoveras då det gått en packning eller nått i den. Det blir övertryck mot kylsystemet från förbränningskammaren. Kollat på att skicka den till Wandi Balancing då jag inte själv har ett garage att demontera motorn i längre. Kollat av att det kostar runt 7500kr att kolla över motorn hos Wandi Balancing, beroende på hur illa det är kan det bli dyrare och sedan skall bilen besiktigas med då den är avställd. Lite av delarna bilen består av kan ni se nedan på de sista bilderna från byggpärmen. Motorn och växellåda kommer ifrån en Mazda Rx7 FCII 86-88 modell. Finns även lite lösa delar till bilen, men det kan vi ta vid eventuell affär. Som bilen står nu är priset 90.000kr Vid funderingar, så fråga gärna så svarar jag så fort jag kan. Edit: Bildalbum med mer bilder, då några frågat efter detta. - https://photos.app.goo.gl/39Ke2AKq0gsgqi8v2
 6. Ctrl

  Värdering

  Ingen som har en susning om i vilken prisklass man skall lägga sig? Vad skulle ni kunna tänka er för den utan att skambuda för mycket,
 7. Ctrl

  Värdering

  Har funderingar på att avyttra min Locost pga att familjen tar tid och jag inte har någon direkt plats att ha den på. Vad tror ni man kan begära för den? Hoppas på runt 95000kr, köpte bilen för 128000kr. Just nu är tyvärr motorn i stort behov av en renovering. Sitter en Wankel från Rx7 i bilen nu och fått kollat av att det kostar runt 7500kr att kolla över motorn hos Wandi Balancing, beroende på hur illa det är kan det bli dyrare och sedan skall bilen besiktigas med då den är avställd. Finns lite bilder på länken nedan. https://photos.app.goo.gl/DSolU6oj3HBgL0o23 Postade på fb men fick inget svar där.
 8. Min rullar inte innan motorn är fixad. Har inget släp till den heller. Annars hade jag kunnat ta med min gröna i år med kanske.
 9. Som jag skrev på fb, kan tyvärr inte vara med i år, då jag inte har tid och pengar att fixa bilen just nu. Men kanske kommer upp och hälsar på er iaf.
 10. http://www.blocket.se/vi/67584044.htm Hade man haft de pengarna hade jag bytt ut min 13B jag har idag. Men hoppas den hamnar hos en bra ägare.
 11. Glömda fråga på Tjolöholm, men vad är det för huvlås du kör med.
 12. https://drive.google.com/file/d/0B_WFoqwqNAA-T0Z5UHRRbTluU28/view?usp=drivesdk Även om jag nämnde klubben, så kom det tyvärr inte med. Hade hoppats på att mer än min bil skulle fastnat på bild också. artikeln börjar på sidan 18.
 13. Supertrevligt att träffas och hoppas på mer gånger framöver. Kul att så många var framme och pratade varmt om börja bygga själva om de inte redan hunnit börja med något.
 14. Regnar som sjutton nu. Men skall fan dit ändå oavsett, de säger att det skall vara bra under dagen. Nattinatt ses imorgon.
 15. Ja, är väl enklast så. Det finns väl funktionärer som dirigerar trafiken lite på området med
 16. Min bil är fullt fungerande nu. Så ett stycke Mattias Green med Wankel 7 kommer infinna sig även om det spöregnar. Kommer köra från varberg runt 07 och köra kustvägen upp. Är det regnigt vill jag inte ligga på motorvägen.
 17. Grattis till en riktigt fin bil.
 18. Nästan så du är tillräckligt snabb för att vara med på tjolöholm iaf.
 19. Fick delar jag väntat på idag, så skall skruva imorgon och testa bilen på fredag. Ser positivt ut än så länge för mig. Inte kul att det strulat till sig för er andra. Hade varit roligt med mer bilar.
 20. Var kommer ni mötas? 7 eleven inne i Fjärås? Som det ser ut nu så kommer jag med min sjua iaf. Vet mer på torsdag/fredag senast om det inte är för sent. Då jag måste dubbelkolla bilens funktioner.
 21. Skall se om jag kan komma ifrån. Är masssa saker just på morgonen som ställer till det hemma med tiderna. Edit: Ser ut som jag kommer ifrån. Skall bara dubbelkolla bilen i dagarna. Inte lätt med garage tid när man har en 6mån flicka hemma.
 22. Hade varit med om jag inte kände att min bil varit lite skabbig för en sådan tillställning. Sedan har jag haft lite mekaniska strul det senaste med.
 23. Mer bilder på lamporna tack, fick du modifiera mycket för att få in dem? Led är väl inte godkänt av bilprovningen?
 24. Tittade på deras sida och priserna var överkomliga. Vad gick frakten på? Gick inte se på sidan vad kostnaden blev.
 25. 360kr tycker jag min andra bil skulle kosta med. Hade varit trevligare, då ändringarna på min stora bil äter upp vinsten på 7an. 750kg bil med 1.3L motor@150hk ger mig 120g/km
×
×
 • Create New...