Jump to content

Berne

Ledningen
 • Content Count

  408
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Berne

 • Rank
  Forum Adicted
 • Birthday 10/26/1956

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  Småland
 • Interests
  Lotus Europa

Profile Fields

 • Namn
  Berne Fransson
 • Ort
  Lenhovda
 • Locost-status
  Har byggt locost

Recent Profile Visitors

11100 profile views
 1. Styrelsen har planer på att anordna en superstagekörning i Emmaboda 29/5 nästa år och vill gärna veta hur många som är intresserade att vara med och köra. Eftersom det kostar en del att hyra banan vill vi gärna veta hur stort intresset är innan vi skriver på avtalet. Anmälan i denna tråd är inte bindande utan är endast för att bestämma hur vi går vidare. Intresserade: 1. Micke Lvov GT40 2. Berne Fransson Esther/Ford Mustang
 2. Det funkar bra att skicka dem till mej eller nån annan i styrelsen.
 3. Snyggt. Berätta gärna lite om den också.
 4. Låter trevligt att Renaultmotorn är en sån pärla. Min är bromsad till 169 hkr men jag har inte provkört den ännu.
 5. Hej Per Vad blev det för sprut? Jag kör Maxecu på min Zetec. Funkar bra. MVH Berne
 6. Bra inslag med Vedde. Persbrandt kan man va utan.
 7. Det stämmer, det är verkligen en upplevelse som inte liknar nåt annat. Åk dit om ni får möjlighet. Det är ju mer show än tävling, men man får se alla typer av tävlingsbilar och sportbilar berömda förare och mycket annat.
 8. En sån har jag på min bil och är helnöjd. Trögaste läget på landsväg och lättaste på konbana och när man puttar bilen i garaget. Jag har kort kuggstång, 1,9 varv, och liten ratt så den blir tungstyrd. Nu är det smidigt att bara slå på tändningen när man flyttar bilen i garaget. Jag har en potentiometer på instrumentbrädan.
 9. Ser väldigt bra ut, men bara markarbeten verkar vara ett jätteprojekt. Detta vill vi följa framöver med flera bilder. En bra och välutrustad verkstad är halva nöjet.
 10. Jag åker dit på Lördag Utan 7:a eftersom jag hoppar på kryckor. SSM är en tradition som jag besökt i många år och alltid lika kul.
 11. Det var en riktigt bra utställning. Kul att se så många 7:or och träffas och prata några ord. Verkade var många besökare som var intresserade av era bilar. 3 st Lotus Europa är bra för mekinspirationen.
 12. Jag ska åka dit och få lite inspiration till att lägga mer tid på att få Lotusen klar. 7:an lämnar jag hemma, åker vanlig bil istället Sent from my iPhone using Tapatalk
 13. Klubben har fått en inbjudan om bankörning på Björkvikring Se bifogad PDFNr 2-14 s 46(2)(1).pdf
 14. Min Estherram är 1000 mm bred. Skulle jag bygga en ny bil skulle den definitivt inte bli bredare än så. Tillräckligt med plats för att sitta bra och jag är ingen junior.
 15. Bra med flera synpunkter så snabbt. Att en eller annan bil är trasig kommer alltid att hända så det är som det är. Nästa gång är Thomas bil hel och nån annan trasig. Innan nya reglerna kom fram fick SFRO2- klara bilar vara med och det gick bra. De nya reglerna kom ganska nya så vi hade inte så mycket tid att fundera på om de är optimala för konbanor. Personligen har jag inga problem med att tillåta en Sfro2:a i en konbana. Däremot vill jag inte ha en besiktning på plats. Var och en får intyga att sin egen bil är ok och därmed ta ansvar för det. Att det kommer en massa reaktioner tyder på
×
×
 • Create New...