Jump to content

Berne

Ledningen
 • Content Count

  409
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Berne

 • Rank
  Forum Adicted
 • Birthday 10/26/1956

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  Småland
 • Interests
  Lotus Europa

Profile Fields

 • Namn
  Berne Fransson
 • Ort
  Lenhovda
 • Locost-status
  Har byggt locost

Recent Profile Visitors

11146 profile views
 1. Välkomna att köra Superstage i Emmaboda med Locostsweden Vi valde att flytta vår planerade körning till 21/8 pga pandemin. OBS Vi följer rekommendationer från FHM beträffande Covid 19. Körningen går under SMA's försäkringar (som man bör ha ordnat själv innan). SMA licensen fixar man via deras hemsida. Bankörningen kostar för medlemmar 600kr/ förare Anmälan görs här i tråden och betalning sker till PlusGiro 367442-1 (var noga med att märka betalningen med "Emmaboda" och "namn"). Betalning senast 13/8. Grindarna öppnar 08.15. Tider: Körning 09.00
 2. Styrelsen har planer på att anordna en superstagekörning i Emmaboda 29/5 nästa år och vill gärna veta hur många som är intresserade att vara med och köra. Eftersom det kostar en del att hyra banan vill vi gärna veta hur stort intresset är innan vi skriver på avtalet. Anmälan i denna tråd är inte bindande utan är endast för att bestämma hur vi går vidare. Intresserade: 1. Micke Lvov GT40 2. Berne Fransson Esther/Ford Mustang
 3. Det funkar bra att skicka dem till mej eller nån annan i styrelsen.
 4. Snyggt. Berätta gärna lite om den också.
 5. Låter trevligt att Renaultmotorn är en sån pärla. Min är bromsad till 169 hkr men jag har inte provkört den ännu.
 6. Hej Per Vad blev det för sprut? Jag kör Maxecu på min Zetec. Funkar bra. MVH Berne
 7. Bra inslag med Vedde. Persbrandt kan man va utan.
 8. Det stämmer, det är verkligen en upplevelse som inte liknar nåt annat. Åk dit om ni får möjlighet. Det är ju mer show än tävling, men man får se alla typer av tävlingsbilar och sportbilar berömda förare och mycket annat.
 9. En sån har jag på min bil och är helnöjd. Trögaste läget på landsväg och lättaste på konbana och när man puttar bilen i garaget. Jag har kort kuggstång, 1,9 varv, och liten ratt så den blir tungstyrd. Nu är det smidigt att bara slå på tändningen när man flyttar bilen i garaget. Jag har en potentiometer på instrumentbrädan.
 10. Ser väldigt bra ut, men bara markarbeten verkar vara ett jätteprojekt. Detta vill vi följa framöver med flera bilder. En bra och välutrustad verkstad är halva nöjet.
 11. Jag åker dit på Lördag Utan 7:a eftersom jag hoppar på kryckor. SSM är en tradition som jag besökt i många år och alltid lika kul.
 12. Det var en riktigt bra utställning. Kul att se så många 7:or och träffas och prata några ord. Verkade var många besökare som var intresserade av era bilar. 3 st Lotus Europa är bra för mekinspirationen.
 13. Jag ska åka dit och få lite inspiration till att lägga mer tid på att få Lotusen klar. 7:an lämnar jag hemma, åker vanlig bil istället Sent from my iPhone using Tapatalk
 14. Klubben har fått en inbjudan om bankörning på Björkvikring Se bifogad PDFNr 2-14 s 46(2)(1).pdf
 15. Min Estherram är 1000 mm bred. Skulle jag bygga en ny bil skulle den definitivt inte bli bredare än så. Tillräckligt med plats för att sitta bra och jag är ingen junior.
×
×
 • Create New...