Jump to content

kåphult

Forumdeltagare
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kåphult

  1. Vad väger motorn och vad hade du tänkt i prisväg?
  2. kåphult

    plast

    Det låter bra har du ett telenr jag kan nå dej på?
  3. kåphult

    plast

    Jag ska till Helsingborg på fredag. Kan jag komma och titta på den då.
  4. kåphult

    plast

    Bra. Vad vill du ha för den?
  5. kåphult

    plast

    Finns det någon som har en noskon till en Mc Sorley 7+4
  6. Ge mej ett pris så får vi se om den är intressant. Bengt
  7. Om man ska till London med omnejd var ska man titta efter trimdelar till alfa och kanske locostdelar?
  8. Japp det var i stort sett inga anmärkningar på hans cobra. efekten och vridmomentet på V10:an såg han inte som något problem.
  9. Tack. Det var inga stora påpekande så jag är nöjd. Tomas i Staffanstorp var bra att ha med att göra.
  10. Jag får fixa det här med bilderna och får sätta in lite nya efterhand. Lite info om bilen. Motor, växellåda, bakaxel och rattstång kommer från en alfa gtv 2,0 83:a. Spindlar och kuggstång kommer från en ascona b. Ram och A-armar är gjorda efter ritningar hittade här men kommer inte ihåg vilken ram det är. Stolarna kommer från en viper men är kapade 50mm på bredden för att få plats för att växellåda och koppling sitter bak och tar ganska stor plats.
  11. Nu är jag igång med min sjua igen men skulle vilja ha lite hjälp med måtten på en saab slavcylinder om någon har dom. Ska försöka att få in en sådan i alfalådan. Får se om jag kan få in någon bild på bygget.
  12. Jag hoppas att alfans huvuscylinder funkar med saabens slavcylinder. Jag vill bli av med kopplingsarmen som sticker ut på passagerarsidan.
  13. Är det någon som har en slavcylinder till en saab eller opel? Den kan vara trasig , ska ha den för att se om det går att få in den i min alfakoppling.
  14. Dämpare och fjädrar var köper man de enklast och billigast? Finns det några roliga sidor ni kan rekomendera?
  15. Om den är kvar köper jag den. Bengt
  16. Har en 900 turbo från 96 som är obesiktigad kanske en donator? Den finns i Knäred för en billig peng om någon är intresserad.
  17. Fick lite tid över idag så jag fixade så bumpsteer blev nästan 0. Det var ganska mycket flyttande innan det blev bra. Jag använde en strecklaser till plattsättning och satte den på däcket och hissade upp och ner med palltrucken. Sex meter framför bilen flyttade strecket sej inget förutom de sista 10mm på infjädringen ca 2mm. Om det inte blir arbete i påsk ska jag ta tag i hubbarna bak och svarva nya så att jag får ut fälgcentrum 30mm och får samma bultmönster som ascona spindlarna.
  18. Jag är glad att jag bara får in bilderna men får jobba på att lära mej det här med datorer. Men tills dess får du nog skaffa en större skärm.
  19. Jag har redan ett fungerande länksystem men vill gärna bli av med kopplingsarmen som tar mycket plats på passagerarsidan.
  20. Vipermotorn är tillfälligt tagen ur cobran 600häst är för mycket. Nu ligger där en gjutjärns tia på 300. Det är enklast så.
  21. Det tog en halvtimme att ladda bilden så jag väntar till vi får in fiber att ladda fler. Vi är lovade det i april. Annars är bile byggd på en alfa gtv 83:a. Motor, låda, bakväxel,De Dion bakaxlen och hela bromssytemet kommer från den. Spindlar och kuggstång kommer från en ascona 83:a.Ramen är en något modifierad McSorley 442E. Finns det någon här som vet om en opel slavcylinder får plats i kopplingshuset på alfan? Jag har ingen riktig plan för bygget tycker att det är lite fegt. Tar problemen efterhand de kommer.
×
×
  • Create New...