Jump to content

rollexe

Forumdeltagare
 • Content Count

  251
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

rollexe last won the day on May 30

rollexe had the most liked content!

Community Reputation

46 Excellent

About rollexe

 • Rank
  Forum Adicted

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Ronald Ejderkrans
 • Ort
  Hässelby
 • Locost-status
  Övrigt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Då har man lekt med pappskallar och början till innerskärmar gjorda. Har fundering om jag ska flytta bensintanken och undrar därför hur liten bensintank man kan ha utan att den är för liten? Finns inte så mycket utrymme där jag vill ha den och måste bygga en egen.
 2. Bukplåt klar blir montering på söndag.😃
 3. Ok så får det bli👍 Har gjort en mall för att pressa aluminium till luftintagen, blir tillräckligt bra för att vara i en bukplåt😃
 4. Jobbar nu med bukplåten bak på bilen. Då bilen har mittmonterad motor så skulle jag vilja få lite mera luftcirkulation där bak och tänkte använda bukplåten och bygga luftintag. Därför slänger jag ut frågan hur det smartas skulle gå att bygga det utan att det blir något som sticker ner under plåten? Vill inte ha något som kan ta i.
 5. Då är första delen på plats efter lackering, även luftintaget klart med galler. Det går sakta framåt😃.
 6. När man bygger och konstruerar så blir det ibland att man vill göra om saker och vad det tar tid mot att göra rätt från början. Men nu är bromsvåg klar efter att byggt en egen för att den ska passa.
 7. Tror jag har ca 5mm på A och 25mm på B. Tänker att det är viktigt att inte få spänning på rutan och att ramen är stabil och inte sviktar.
 8. Skönt att blåsa bort damm utomhus efter slipningen😃. Ett stort steg är att dörrarna är gjorda och inpassade så nu blir det att fixa dörrhandtagen.
 9. Har haft bilen på landet för att kunna jobba med att plasta och spackla karossen och alla skarvar, frugan gillar inte plast lukten. Blir färdig under veckan ( har sportlov). Bild på bilen på väg till landet. Jobbar för att kunna göra sfro2 under sommaren.
 10. rollexe

  Billyft

  Billyft bara att koppla till tryckluft för att använda. 10cm hög ihopfälld och lyfter ca75 cm. Lätt att flytta med hjälp av hjulen. Den finns i Hässelby. Pris 5000kr
 11. Jobbar vidare med karossen och har nu bara diffuser på bakkofångaren kvar och en ev vinge, har inte bestämt om jag ska ha någon. Monterade provisorisk sidkjolarna och tycker att det blir en viktig detalj. Haft bilen ute i det fria för att se hur det blev med spacers.
 12. Jag köpte på spacer.se. Mina var dyrare då jag omvandlade bultcirkeln. Enkelt på hemsidan och snabb lev och såg riktigt bra ut när de kom.👍
 13. Idag hämtade jag ut ett efterlängtat paket. Ser bra mycket bättre ut efter att jag monterat spacers för att fylla ut hjulhuset. Före och efterbilder.
×
×
 • Create New...