Jump to content

rollexe

Forumdeltagare
 • Content Count

  244
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

rollexe last won the day on February 27

rollexe had the most liked content!

Community Reputation

34 Excellent

About rollexe

 • Rank
  Forum Adicted

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Ronald Ejderkrans
 • Ort
  Hässelby
 • Locost-status
  Övrigt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tror jag har ca 5mm på A och 25mm på B. Tänker att det är viktigt att inte få spänning på rutan och att ramen är stabil och inte sviktar.
 2. Skönt att blåsa bort damm utomhus efter slipningen😃. Ett stort steg är att dörrarna är gjorda och inpassade så nu blir det att fixa dörrhandtagen.
 3. Har haft bilen på landet för att kunna jobba med att plasta och spackla karossen och alla skarvar, frugan gillar inte plast lukten. Blir färdig under veckan ( har sportlov). Bild på bilen på väg till landet. Jobbar för att kunna göra sfro2 under sommaren.
 4. rollexe

  Billyft

  Billyft bara att koppla till tryckluft för att använda. 10cm hög ihopfälld och lyfter ca75 cm. Lätt att flytta med hjälp av hjulen. Den finns i Hässelby. Pris 5000kr
 5. Jobbar vidare med karossen och har nu bara diffuser på bakkofångaren kvar och en ev vinge, har inte bestämt om jag ska ha någon. Monterade provisorisk sidkjolarna och tycker att det blir en viktig detalj. Haft bilen ute i det fria för att se hur det blev med spacers.
 6. Jag köpte på spacer.se. Mina var dyrare då jag omvandlade bultcirkeln. Enkelt på hemsidan och snabb lev och såg riktigt bra ut när de kom.👍
 7. Idag hämtade jag ut ett efterlängtat paket. Ser bra mycket bättre ut efter att jag monterat spacers för att fylla ut hjulhuset. Före och efterbilder.
 8. Har plastat bakkofångaren och monterat den. Jobbar även med dörren innan jag gör andra sidan. Så en bild blir det😃
 9. Har kollat med transportstyrelsen och fått lite klarhet. Tidigare (-92) så var reglarna annorlunda och att man förregistrerade bilen och fick ett regnummer utan att bilen hade något godkännande och att den senare skulle regbesiktigas. Nu saknas regbesiktningen och vad jag förstår behövs olika handlingar till regbesiktningen så som ursprungskontroll, stämpelhandlingar från SFRO och buller intyg. Nu saknas alla dessa papper och antar ett regbesiktningen blir svårt. Vad tror ni?
 10. Slänger ut en fråga om hur vida ett bygge är godkänt eller inte. Har tittat på ett bygge från 80-90-talet som har fått regnummer och reghandlingar så att man kan göra ägarbyte. Enligt säljaren saknas reg besiktigas för att bli godkänt och all teknisk data saknas i reghandlingarna. Det finns inga papper från Sfro besiktningen men är den godkänd då bilen fått regnummer? Vad tror ni är bilen godkänd förutom regnesiktning eller har vissa godkännanden utgått med tiden då den blev avställd -92?
 11. Tack för tipset👍 Givaren fungerar men har ingen matarström in till mätarhuset, ska kolla vad som hänt från säkring 17 till mätarhuset. Ibland är man inte så smart, har haft felsökning på en varningslampa som varnar för låg bromsvätskenivå. Alla kablar verkade vara rätt och förstod inte felet. Sen efter letande så kommer jag på att jag luftade bromsarna och att nivån var för låg och allt fungerade som det skulle, bara att fylla på bromsvätska så slocknade lampan.😃
 12. Har limmat framrutan med Biltemas vindrutelim och hoppas att det fungerar. Har problem med att tempgivare inte fungerar och har en fråga om det skulle gå att testa den genom att kolla om det blir olika resistans när den ligger i vatten som jag ändrar tempen på för att se om resistansen ändras? Eller finns andra sätt för att kolla om den är hel?
 13. här kommer lite bilder😀 börjar pricka av saker inför sfro2 och då är bla blinkers fram monterat provisorisk för att uppfylla kraven på höjd. Det tar mycket tid att anpassa alla saker när vissa saker inte är planerade från början och att bygget ska vara ett locost.
×
×
 • Create New...