Jump to content

rollexe

Locost Sverige medlemsklubb
  • Posts

    441
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    45

rollexe last won the day on February 4

rollexe had the most liked content!

Reputation

291 Excellent

1 Follower

Profile Information

  • Kön
    Kille

Profile Fields

  • Namn
    Ronald Ejderkrans
  • Ort
    Hässelby
  • Locost-status
    Övrigt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Söker hårdare fjäder till framvagnen på bilbygget. Har idag 325lb och skulle vilja ha 350-400. Längd 9” (23cm) hör av er om ni har något?
  2. Vårstädning i garaget och lite bilder så klart.😃
  3. Idag blev handbromsen klar med styrkortet. Skönt med bra kompisar som hjälper med saker som är svårt för mig.
  4. Klart vi hörs.👍 vilket garage.
  5. Jobbar med inredningen och listan som ska göras innan SFRO2. Inredningen börjar ta form men har ett problem kvar att lösa. Hastighetsmätaren idag har vajer och skulle behöva bygga om den så att den passar mot Audi 01e växellådan som ger en elektrisk signal. Vill ha kvar mätaren som jag har för utseendet skull. Är det någon som byggt med 01e växellådan som använt någon universal mätare eller på något annat sätt löst hastighetsmätare problemet?
  6. Hoppar in i denna tråd då jag också ska konvertera min hastighetsmätare från vajer till el, använder en Audi 01e växellåda. Finns det någon GT40 byggare eller annan 01e växellåda byggare som har tips på lösning. Skulle behöva använda min runda mätare för utseendets skull.
  7. Ett sista inlägg detta år. 🍾 Jobbar vidare med elsystemet och inredningen. Vill önska alla ett gott nytt år.
  8. Någon som blir sugen på ett projekt, jag har tillräckligt så någon annan får bygga. karossen kostar 10000kr. https://www.blocket.se/annons/gavleborg/lamborghini_diablo_vt/1400213857
  9. Jobbar med inredningen och bygger instrumentbrädan, fäster även klart elsystemet inne i bilen. Har hunnit att plocka isär framvagnen och målat upp den och monterat tillbaka den. Även klar med hjulinställningen fram. Har monterat batteriet och montera en bromsreducerimgsventil till bakbromsen. Så lite närmare färdig bil.😃
  10. Toppen den får det bli👍 Skönt att få hjälp av dom som kan.
  11. Får kolla upp det. Ingen som köpt styrkort nyligen som kan ge tips?
  12. Tänker att det är lätt att bränna motorn om man skulle köra för länge. Styrenheten ska väll känna av när motorn belastas och då stoppa strömmen.
  13. Har till mitt bygge vars chassi och hjulupphägning kommer från ultima. Där har de använt bultar unc grade 8. Vad är det jämfört med 10.9 bultar? kravet från SFRO är väll att bultarna ska vara minst 10.9 för att vara godkända och undrar därför om dessa bultar skulle vara godkända. någon som vet?
  14. Jag ska till att köpa/ bygge styrenheten till bromsoken med elektrisk handbroms. Har läst olika trådar om den men inte blivit så mycket klokare, tycker inte det är så kul men svårt. Jag ska använda Volvo xc70 bromsok från en 2016 och undrar därför om det är någon som har en färdig lösning att dela med sig av eller om det skulle gå att beställa en av någon som kan bygga?
×
×
  • Create New...