Jump to content

rollexe

Forumdeltagare
 • Posts

  339
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

rollexe last won the day on June 1

rollexe had the most liked content!

Reputation

129 Excellent

About rollexe

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Ronald Ejderkrans
 • Ort
  Hässelby
 • Locost-status
  Övrigt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vad har sachs 707 tryckplatta för ytter diameter?
 2. Ok bra med nummer och storlek.👍 Har en 240mm stor tryckplatta och lamell som tillhör BMW m60 men den passar inte om jag inte slipar bort några små kanter på insidan av växellådan, hur litet glapp mellan svänghjul/ tryckplatta och växellåda kan det vara? Räcker det med ca 2mm?
 3. Vad har ni använt för koppling till era byggen med 01E växellåda? Storlek på kopplingen? Jag är ute efter en bil som fungerar bra att använda i trafiken. Tar tacksamt emot era tips på hur ni gjort.😃
 4. Säljer två motorer med växellådor från Saab 9000. En 2.0t på 26000mil i fungerande skick och en 2.3t på 23000mil med trasig topplockspackning. Motorerna finns i Norrtälje. Säljes paketpris 2000kr
 5. Har tittat lite på motor och växellådan. Ni som använt 01E växellådan vad har ni för koppling? Den som följde med motorn är 240mm och det ser trångt ut.
 6. Blir hur bra som helst👍. Det blir en grym racerbil.
 7. Då var bilen åter på hjul😃. Har gjort klart mycket som sen inte kommer synas men skönt att ha det gjort. Ska städa i garaget hemma för att sedan frakta över bilen för att jobba vidare med att passa in motor och låda som är nästa stora steg.
 8. Har jobbat med chassit och karossen. Nu är framvagns fästena klara och ratten sitter på rätt sida. Pedalstället är inpassat. Har jobbat med hjulhusen och plastat delar för att få allt så klart som möjligt innan hösten.o
 9. Då var bilen såld. Känns lite sorgligt efter alla år men nu ska nya projektet få mera focus. sista bilden på bilen innan den åker mot Göteborg.
 10. Har byggt en vagn så jag själv kan rulla det ut och in från garaget. Får snart tid till att bygga vidare.
 11. Programmet för dagen😃 Program 2022-07-16 i Societetsparken, ca tider 07.00 Bilinsläpp för utställande bilar, ingen föranmälan. Entré 150 kronor – barn under 12 år gratis i vuxens sällskap 10.00 Entréer öppnar 10.30 Öppningstal 11.30 Cover Crew Band 13.30 The Boppers 15.00 Publikens röstning avslutas 16.00 Electric Banana Band 17.30 Prisutdelning 18.30 Bilarna defilerar ut ur parken. Vedde jag har skickat pm.
 12. Norrtälje har en bilmässa den 16/7 och undrar om några från forumet skulle vara intresserade av att ställa ut sina bilar, tänkte det skulle vara kul att träffa byggare från detta forum. Om vi blir några skulle vi kunna ställa upp oss tillsammans. Jag kommer ställa ut mitt bygge om flera hakar på. finns det någon som är intresserad?
 13. Är det någon som har något bra tips på färgborttagning av färg på rörramschassi. Skulle vilja ta bort den gammal färgen. Fungerar Biltemas färgborttagning? tacksam för tips.
 14. Ok får svarva av lite till och gänga mera. Så det fungerar inte att man skruvar den i botten mot klacken, tänkte det blir samma som med en mutter.
 15. Då är förlängningarna och fästena klara. Bara att vänta tills man är på landet och får fortsätta.
×
×
 • Create New...