Jump to content

FuryBusa

Forumdeltagare
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About FuryBusa

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Fredrik Henriksson
 • Ort
  Bollebygd
 • Locost-status
  Övrigt
 1. Hej. Jag letar efter Sierra diff 7" LSD (vill ej ha öppen diff). Intressanta utväxlingar är: 3.92, 3.62 samt 4.27. MVH Fredrik Henriksson
 2. Tack killar! Ny kuggstång är beställd från Rallydesign... :)
 3. Hej. Jag har en kuggstång där jag nu eftersöker en likadan fast vänsterstyrd. Mitt problem är att jag ej känner till vilken bil kuggstången satt på från början. Hoppas därför att någon här kan hjälpa mig.
 4. Har bilder i min andra dator men jag hoppas det är ok att posta en länk till min annons på rejsa där jag lagt upp två bilder. Bakfälgarna ser likadana ut förutom att de inte har "groparna"/"försänkningarna" utan är plana i kanten. http://rejsa.nu/forum/viewtopic.php?t=72411&highlight= Postar även en bild då fälgarna sitter på bilen.
 5. Säljer mina fälgar som sitter på min Fisher Fury då jag skall köra breda slicks i Modsport. Compomotive 13x6 4x108. Fram ET 18, bak ET 0 På framfälgarna sitter R-däck Yokhama 048 185/60/13 På bakfälgarna sitter R-däck Yokhama 048 205/60/13 Däcken är tillverkade 2010 och har bara gått ett race så det är mkt mönster kvar. Däcken på höger sida ser det ut att ha nästan fullt mönsterdjup men på vänsterdäcken har det tagit något mer gummi. Pris:3600:- Frakt tillkommer om de ej hämtas i Bollebygd. Kan köras till Borås, Kinna, Ulricehamn samt Alingsås då jag jobbar någon dag i vecka på varje ort. PM:a vid intresse...
 6. Mkt trevlig totalvikt! :) Lite synd att att det är fembultat. :( Men det kanske går att borra om?
 7. Aha, när man är ny på något så måste man ju fuska genom att titta på andra för att inte hamna helt på läktaren, men man får ju gissa att tillverkaren har koll på vad som funkar. :racesmile: Vilken bredd och ET på formracefälgarna? :)
 8. Tack för svar grabbar! ImageWheels var en bra bra sida med intressanta alternativ. :) Synd bara att dom inte skriver ut vikten. :( Formrace fälgarna får en ju på dumma tankar. Får räkna på hur mkt mitt bilköp har inkräktat på skatteåterbäringen. Finns det pengar så slår jag till!!!! :wohow: Kimmen. Jag läser bara vad bilarna kör på som däcken är ämnat för, det borde betyda något att alla kör 8" 10" ? :)
 9. Jag har surfat runt någon timme och letar efter prisvärda 13" racefälgar till min Fisher Fury. Det finns mycket att välja runt 7", men vill man ha bredare fälgar blir det genast knepigare om pris och vikt skall vara rätt. Min tanke är att köra 8" fram med 200 slicks och 10" bak med 220 slicks. Rial Challenge fälgarna ser vettiga ut till både pris och vikt men tyvärr verkar de inte säljas bredare än 8.5". :( Är det någon som har tips på andra prisvärda, lätta och breda fälgar så vore jag jättetacksam... :) /Fredrik
 10. Hoppas du har rätt, även om jag tror att jag måste nöta en del innan farten kommer...:)
 11. B) Men jag har bara tävlat med slö miata så jag är rädd för att du inte får så mkt motstånd av mig denna säsong :surrender: Tar nog ett tag innan man lärt sig hantera Furyn optimalt... :eclipsee_steering:
 12. Tack för välkomnandet och tack för tipsen! Det blir till att kapa och vara kreativ. :) Dikets lösning var ju Rock´nRoll, men utrymmet ovanför ljuddämparen är obefintligt om jag inte vill ta bort karossen på vänster sida... :)
 13. Hej! Skriver mitt första inlägg i detta forum och jag vet inte hur välkommen min bil är då den inte är en Sevenkopia. Jag har nyss varit i England och köpt en Fisher Fury med en Hayabusamotor. Min avsikt är att tävla i SPVM:s klass Modsport.2 men jag har lite att fixa till innan bilen är startklar. Det första som står på agendan är vagnboken. Bilen saknar idag katalysator och utrymmet för att få dit en katalysator är mkt begränsat. Där 4-2-1 slutar är det ca 10 cm till lambdasensorn och efter den går ljuddämparen på efter 5-7cm. bilen är högljud som den är och måste klara 95db på banan så att minska ljuddämparen är ingen lösning. Hur har ni med Busamotor och sidomonterad ljuddämpare löst detta? MVH Fredrik
×
×
 • Create New...