Jump to content

Mange

Forumdeltagare
 • Posts

  211
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Mange

 • Birthday 09/08/1987

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Mathias Magnusson
 • Ort
  Jönköping
 • Locost-status
  Bygger locost
 1. Mange

  AVO Dämpare

  Hej, skulle du kunna skicka bild till mig? :) magnusson0908@gmail.com
 2. va bra :) ne dom kommer att bli kortare, det va mer ett test ifall det gick att göra så, det kommer bli ungefär 10-15 mm på vardera sida.
 3. Dags att uppdatera igen :) har fått hem alla fästplattor till fyrlinken och 10 st uniballs, då den förra konstruktionen förmodligen inte kommer att bli godkänd. va även iväg idag och köpte 10 st M20 bultar. så nu ska ja bara få tagg i svetsändar och hydraulrör till fyrlinken sen kan jag börja svetsa :) hur har ni andra monterat uniballsen? tror ni det fungerar som jag gjort det, med skruv - fäste - rörbit - uniball - rörbit - fäste - mutter? nån som har några bilder på era fästen med uniballs? :)
 4. sitter här o letar efter fälgar till lotusen, nån som har tips? :) är sugen på riktigt breda plåtfälgar i bak och lite smalare i fram, eller BBS split fälgar, vad kör ni med? och vad behöver man tänka på angående ET osv?
 5. NU har ja fått hem 10 st uniballs och alla fästen till fyrlinken :) ska bara försöka smita förbi hydroscand och köpa lite rör :) eller vart har ni köpt era rör?
 6. bra fråga :) hade inget att plugga hålet med så den fick sitta kvar, sen är det väl inte fel att ha den i och med att ja bara har kallgarage :)
 7. Då va det dags att uppdatera lite, har börjat att "renovera" motorn, ska egentligen inte renovera den utan bara lacka alla delar så att det ser nytt och fint ut :). har rivit av toppen och lackat blocket, upptäckte att ena hålet till grenröret har borrats upp och att gängerna i det nya hålet inte är så bra... så har fått gänga om det samtidigt som jag tagit ut en pinnbult som gick av när ja tog av grenröret. har även lackat insuget, ett vattenrör och transmissionskåpan. det tar lite tid att blästa o lacka allt men det är det värt :) har även beställt 10st uniballs och fästen för en fyrlink, ska bara få tag i svetsändar och rör. vart köper man godkända rör för fyrlinken? hydraulrör? kan man köpa det på hydroscand? ni andra som har fyrlink där ute, vad har ni för dimensioner på era rör? här är lite bilder:
 8. jaha okej, men då blir det nog att ja köper sånna :) men du har inte uniballs någon stans i fyrlinken då?
 9. har du det både fram och bak på fyrlinken?
 10. aa :) du kör med deras rod länkar va? funkar det bra?
 11. Eller är det nån här som gjort egna rod länkar?
 12. aa har redan läst det, men verkar som att det enklaste är att köra på snowballs rodlänkar. o köpa svetsändar och plåtarna i bak och i fram sen köpa rören från nån hydraulfirma :)
 13. som jag misstänkte då :) så då gäller det bara att hitta bussningar med så långt inre rör som möjligt :) tror det finns nån på SAAB 9000 som kan funka :) men hur är det med ställbara bussningshållare, får man svetsa en vanlig skruv på en hydraulrörs stump eller blir det för klent att svetsa i en skruv? för har nämligen en hel del 8.8 m20 gängstång hemma som skulle funka i så fall.
×
×
 • Create New...