Jump to content

Seven GT

Forumdeltagare
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Seven GT
 • Ort
  Malmö
 • Locost-status
  Förbereder locost-bygge

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej Tack för alla svar. För det första visste jag inte att en Seven blir baktung. Att flytta bak växellåda blir kanske tom sämre, om bilen redan är baktung?
 2. Hej Tack för svar. Jag gillar idén med att motor fram, sen växellåda och diff sitter bak. Sen gillar jag att skivbromsarna sitter intill diffen. Man får in mer vikt intill centrum och minstar den ofjädrad vikten. Alfas v6:a har ju dessutom ett fantastiskt ljud. Sen vet jag väldigt lite om kvaliteten och tillgångar till reservdelar.
 3. Hej Tack för svar. Det är ett vettigt svar. Jag ska ställa upp alla ingående komponenter och så får man summera. Problemet är att de som säljer sina avstannade projekt har ju ibland lagt mycket tid och pengar, så det har ibland orealistiska önskemål om vad sakerna är värda. Men det totala värdet kan inte bli större än de ingående komponenterna summerade. Jag letar vidare...
 4. Hej Varit och tittat på ett avstannat projekt som stått väldigt länge. Ramen är byggd, dock i för tunt material än vad reglerna säger idag. Mycket av svetsarna är nerslipade, inga snygga svetsar. Inga giltiga besiktningar idag. Upphängningar fram och bak på plats, men allt på bilen är uniballs. Stel bakaxel Ratt och styrning på plats Inga fungerande bromsar Ingen fungerande koppling Ingen fungerande gas Inget på motorn monterat, naket block med topp Noskon finns, men är ganska risig och passar inte klockrent. Ingen huv finns Plåtar till sidorna och bak finns, dock är dom fulla med bulor eller märke, även felsågade på vissa ställe. Känns som att man får slänga dom. Inga stolar finns Bränsletank finns, sitter dock väldigt högt Motor och låda är Alfa Romeo TS Finns en del lådor med tillbehör. Inga kändes speciellt intressant i dessa. Kanske svårt att svara på, och i detta forumet vill väl de flesta att sånt här r värt mycket pengar, men frågar ändå. Vad betingar dessa för värde? Tack på förhand!
 5. Hej Siktet är inställt på en Alfa Romeo 3.0 V6 och tillhörande växellåda och diff. Efter ha tittat runt så verkar det som de flesta motorer har gått långt. -Är det dumt att köpa motor/växellåda som gått 20 000? -Kräver det att man river hela motorn och renoverar den innan man avser att använda den i en seven bil? -Finns det gott om slitdelar till dessa motorer/Växellådor? Tack på förhand!
×
×
 • Create New...