Jump to content

martinfallkvist

Forumdeltagare
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by martinfallkvist

  1. Det är billigare att göra en egen hjulvagn, men du måste se till att den fungerar. Hemmagjord hjulvagn tillverkad av en överskottsskruvdragare, stång, rör, axel, lager och hjul. Gör det lättare att justera skruvarna när man fäster hjulen på ett fordon.
  2. Rengör visiret ordentligt så att smuts, döda insekter och annat skräp inte läggs till det regn och den dimma som redan skymmer din sikt under regnperioden. Om du är villig att ge det ett försök svär vissa ryttare där ute på att använda schampo mot mjäll eller diskmedel som ett sätt att göra en budgetbeläggning mot dimma för ditt visir. De fungerar genom att stoppa kondens som bildas på visirets insida.
  3. Kabinluftsfiltret i ett fordon hjälper till att avlägsna skadliga föroreningar, inklusive pollen och damm, från luften du andas i bilen. Filtret är ofta placerat bakom handskfacket och renar luften när den rör sig genom fordonets HVAC-system. De flesta tillverkare rekommenderar att du byter ut kabinluftsfiltret var 12 000 till 30 000 mil.
×
×
  • Create New...