Jump to content

dendarsoder

Forumdeltagare
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dendarsoder

  1. ser man på deras hemsida idag så är det bara baserat på mx-5 rakt igenom! https://www.greatbritishsportscars.com/single-donor-plus-kit så mest troligt är inte kitcar Swedens hemsida helt uppdaterad.. Det verkar riktigt smidigt med deras singel donator kit, där man egentligen får med alla delar utom drivlinan i sig, så överväger jag att köra fullt ut mx-5! som jag förstår det så är det 1.6 eller 1.8 89-05 som gäller, är där någon som tidigare byggare rekommenderar? Hur är mx-5ans 1.8 motor i en super seven? har den karaktären man söker i seven?
  2. tja, vad ska man säga.. de va väl detta jag var rädd för! då var den frågan utredd och då är min fråga ifall man ska satsa på en Miata motor med tillhörande drivlina, eller om man ska köra på fords drivlina? vad jag förstår så är GBS zeros uppdaterade kit förberett för Miata och då förutsätter jag att det är sånär "Bolt on" ?
  3. Hej ! Har länge gått i byggtankar för en super seven och efter mycket läsande och forskande så har jag insett att med familj och barn så är ett bygge ifrån grunden inte något för mig! därför har jag sneglat in på ett kitt ifrån gbs för att få så mycket som möjligt "färdigt" men istället för att gå deras väg med mx5 motor och drivlina är jag inne på att köra med bmw m52 motorer, mest för jag känner mig väl hemma med dem från tidigare projektbilar! min fråga är ifall någon vet om den ens får plats ? kan man få kardanen ombyggd för att få ihop bmws växellåda med mx-5ans diff? tacksam för svar / Jonas
×
×
  • Create New...