Jump to content

Sthi

Forumdeltagare
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sthi

  1. Speedmaster (typ weber) insprut, artikel nr 1-135-009. Passar Ford smallblock 289/302 winsor. Komplett med Fast EZ-EFI 2.0 styrsystem, bara att bulta på. Allt nytt aldrig monterat Skickas helst inte, finns utanför Vetlanda. Pris 40.000.- eller ett bra bud. mail kontakt. Gronakarr(at)grona.net
  2. Detta var något svårare än jag trodde, har följt upp era råd och hjälp utan att lyckats. Men det är väl bara att knega vidare.
  3. Tack för tips. Till vilken bil (GT40) var det du köpte där? Undrar lite hur det ska passa på en GTD.
  4. Tack för svar och tips. Grejen är att jag har en GTD som inte görs mer! Enligt vad jag har hört så är nog SGT den bil som är närmast. Har fått pris av Andy på TSC för ett system, men som du skriver så är risken stor att det inte passar alls. Så jag får nog leta vidare
  5. Någon som kan tipsa om vem som kan bocka till, eller bygga, avgassystem till en GT40 obs lånat bild
  6. Tack, jag tycker också att den verkar bra. Ska beställa dem också!
  7. Glömde länken https://www.diodhuset.se/mini-blinker-e-markt-12v
  8. Vill passa på att fråga om tips på sidoblinkers också, kategori 5. har hittat några små på Diodhuset, är det typ det ni andra använder ?
  9. Bra tack, då ska jag forska vidare med dem 😃
  10. Tack för tipset, hade inte sett denna tråd! dem du tipsar om, 1000 Extreme, verkar vara för mc vilket inte godkänns på bilen tyvärr!
  11. Vad använder ni för blinkers fram. Tycker det är svårt att hitta några små och snygga som är godkända i Kategori 1. har ni några tips?
  12. Kanske ska göra det, just nu står den i ide med ett täcke över sig😊. Har lite andra projekt på g också🙂 visst fanns det ett svenskt GT40 forum tidigare? Eller har jag fel?
  13. Så hade jag det också under byggtiden på ett tidigare projekt. det är nog Bilsport o MC som gäller för våra racebilar 😊
  14. Kanske får be dem komma hit och besikta den!
  15. Dem har jag också, men de vill bara ta upp till 500` i värde.
  16. Hej, vad har ni för försäkring på era GT40 bilar. Vilka bolag förstår replika bilar och kan sätta rätt värde på dem?
×
×
  • Create New...