Jump to content

Tomas m

Locost Sverige medlemsklubb
  • Posts

    223
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

Everything posted by Tomas m

  1. Alla avgasdelar klara lite värmeskydd så ska det nog duga. Någon som har tips på luftfilter 38 eller 51mm anslutning?
  2. Hej. Jag har svarvat en plugg och satt i kylaren. Pluggen har en nippel så luften åker ur och cirkulerar upp till kärlet(blå slangen). Körde från början utan slangen men då ökade nivån i kärlet och luften samlades i toppen av kylaren.
  3. Fick ihop ett grenrör i dag men funderar på om jag borde vända avgashuset framåt.
  4. Årets första tur. Äntligen fick jag åka en sväng och testa Aeroscreenen. Så nu hoppa jag att sommaren kommer tidigt.
  5. Fick tag på en beg Aeroscreen, blev helt ok.
  6. 1. Jari Kinnunen, 1 på mat, förhoppningsvis 1 bil också 2. Fredrik Vedde Engzell 2 mat 1 köra 3. Sören Aronsson 1 mat 1 köra 4.Tomas Mårtensson 1 mat 1 köra 5. 6. 7. 8. 9. 10.
  7. Sen flyttar du ut inre styrleden så den är i linje med bärarmarnas ledpunkter så kommer det bli bra. Gör stor skillnad att ändra höjden med 5mm på styrväxeln. På min med Miata na spindlar så rör den sig mycket lite i toe genom hela fjädringsvägen. Tog några kvällar att få det bra.
  8. http://www.kitcardirect.co.uk/mk-indy-wishbone-45mm-mild-steel-crush-tube-m12-and-poly-bush-black-each.html Kan det vara dessa?
  9. Inte för att vara grinig men blir inte sämre tätning för att man planar toppen. Utan anledning till att använda tjockare packning är att kompresionsförhållandet ändras när man planar toppen. sen kan även kamtider bli fel om man har överliggande kammar. Sen vilket som är bäst är en annan fråga.
  10. Tydligen räcker det inte att bara räkna kronjulet som är 41 tänder på alla. Pinjongerna var både 10 och 11. Så då har jag 2 av varje👌
  11. Hade hoppats på att någon skulle ha 4,1:1 men alla är 3,73:1 även den som sitter i bilen. Någon som provat att böja en Axel för mer camber?
  12. Nu är motor/växellådan tillbaka i bilen. Så nu ska det bli överladdning.
  13. Hej söker hårdare fjädrar. Har 325 fram i dag. Någon som har något liggandes.
  14. Välkommen. Vet inte om du redan har koll att du ev får ändra vinkeln på främre dämpare/fjädrar. Så dom blir mer stående. Jag röstar på Volvo t5 motor👍
  15. Har du mätt hur mycket ström generatorn orkar ge? Så att den verkligen fungerar. Kanske gick sönder när kabeln var lös.
  16. Nya lager hemma så kvällen är räddad.
  17. Ser ok ut förutom lagren på ingående och utgående Axel. Sen gäller det att lyckas pilla tillbaka skiftgafflar och kulor.
  18. Efter en trevlig träff på Nifsta gård så vill växellådan ha lite kärlek. Låter som något lager börjar ge upp. Ska den bara hålla 40år ? 😄
  19. Får köra sönder axeln så måste jag köpa en ny.
  20. Gratis vill bara bli av med dom.
  21. Spindlarna finns kvar om någon vill ha dom. Kommer allt närmare skrotlådan .
  22. Gäller bara hitta en som passar. jag har en Toyota Tercel axel och har inte hittat någon LSD som passar. Men om någon har något liggandes så köper jag gärna.
  23. Efter en dag med bankörning så blev jag sugen på R- däck. Tips på bra däck till 520kg bil utan diffbroms 195/50 15? Någon har något liggandes?
×
×
  • Create New...