Jump to content

Tomas m

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Tomas m last won the day on April 14

Tomas m had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About Tomas m

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Tomas Mårtensson
 • Ort
  Tierp
 • Locost-status
  Bygger locost

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sen är ju frågan om du får tillräckligt flöde. Gamla evo8 bilar hade spolmunstycken från strålkastare som sprayade laddluftkylare. Tror det var en vanlig spolpump till lysen.
 2. 30x3 mm. Sitter även på undersidan. Övre plattan är 4mm tjock Sen blir det nog en tvärsträva när stötdämparfästet fått sin position. Blir stadigt när spindelleden är på plats.
 3. Nedre bärarm försök nr2.
 4. Nedre bärarm försök nr1.
 5. Hej. Hur har det gått,blivit något byggt?
 6. Ser ut som en tomgångsmotor (kan ha fel). Justerar varvtalet på tomgång. Beror på vad du ska ha för motorstyrning.
 7. Mazda MX5 in Ford Taunus ut. Viss skillnad. Bara bygga nya bärarmar. Ford prylarna med ok och skivor blir över om någon är sugen.
 8. Blir nog en Maxxecu när det är dags för motorstyrningen. Med bredbandslambda och elektroniskt gasspjäll. Startade en byggtråd.
 9. Spaken sitter direkt i lådan. Spaken är böjd bakåt, men bygger nog en ny med länkage så den kommer längre bak. Då får motorn sitta kvar där den är så får en turbo plats framför.... Ev får jag sätta batteriet i fram om det blir för baktungt.
 10. Hej. Efter många års drömmande impulsköpte jag ett påbörjat 7 bygge . Tanken är att bygga en rolig bil för soliga sommarkvällar på kurviga landsvägar med vinden i håret. Motor 1KR-FE från en Toyota Aygo (69kg). Växellåda Toyota starlet. Bakaxel Toyota Tercel Främre spindlar och bromsar Mazda mx5 NA Bakbromsar VW Polo (aluminiumok med handbroms) Satt en 5cyl Audi motor i som åkt ur för den lättare Toyota motorn. Bild med gamla motorn. Hos gamla ägaren. Nu till första funderingen. Placeringen av motorn den kommer väldigt lån
 11. Blev motorbyte i mitt 7 bygge. Audi/VW 5cyl (WE) motor med svänghjul och fördelare. Uppkapat för startmotor på v sida. Oljetråg ombyggt för mer markfrigång. Pris ? kom med förslag. Turbo till Volvo 240 okänt skick. 2st sotningssatser. 100kr ST.
 12. Honda civic har liknade. Den ska det vara väldigt bra vinklar på. Men bara bygda för att vridas men går säkert att byta spindelleder. Även Peugeot och Citroën har liknande konstruktion.
 13. Sen var det frågan om m16 var för klent...
 14. Hur många grader rör den sig på bilen?
×
×
 • Create New...