Jump to content

Kristoffer-Robin Lotze

Forumdeltagare
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Kristoffer-Robin Lotze

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Kristoffer-Robin Lotze
 • Ort
  Rimbo
 • Locost-status
  Förbereder locost-bygge

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vad har ni för max? Så jag inte går på en nit även med detta? 😝
 2. Tack! Då har jag ett litet hum i alla fall... Nu blir inte det här en 7:a och hamnar troligtvis någonstans vid 1500 kg men då har jag lite siffror att utgå ifrån. 🙂
 3. Lite konstig fråga kanske men hur lång fjädringsväg räknar man med från full bump till full drop på en vanlig standardbil? Sitter och klurar på hur långa coilovers jag behöver och hur långt slag dom ska ha... tanken är att det ska bli en gatbil med lite längre fjädring än vanligt.
 4. GAH!!! Har precis fått reda på att SFRO inte rekommenderar längre 4-länk än 1000 mm. Inget jag förstått när jag läst bygghandboken... det står iaf inget om det på sidan 35. Om det står på annat ställe så har jag missat det vilket suger eftersom jag hela tiden designat och planerat runt att ha ca 2000 mm lång och det hade jag aldrig gjort ifall jag fattat att det fanns en "maxlängd". Aja... bara att bita i det sura, tänka om bakänden helt och köra på det nya istället. Annars finns risken att det blir underkänt vid provkörning och då är det ju lite för sent för min smak.
 5. Dagens skörd på skroten. 3" downpipe och en magnetventil. Sånt där som är bra att ha liksom. 😀
 6. Inte omöjligt... får provklämma lite på bussningarna och se hur mycket det går att trycka ihop dom. 🙂 Vad är det för materialspec på dom?
 7. Hade ju varit guld men jag behöver innerdiameter på 36 mm. Ska inte vara lätt tydligen. 😂😭😭
 8. Lite surt att behöva köpa 6 meter rör när jag behöver typ 35 cm som hylsor till bussningarna i framvagnen. För jag tar för givet att det behöver finnas materialspec osv. även på dessa små rörstumpar.
 9. Har du något modellnummer eller liknande så det går att fuskläsa lite specar? 🙂
 10. Ja dåså! 🙂 Utrymme finns... i värsta fall får jag höja golvet och köpa låga stolar så jag får samma sitthöjd som nu. (Blir ju liksom inte nån originalrenovering som kommer bli älskad av vw-folket ändå. 😄
 11. Hade lite funderingar på Astro men där verkar det bli värre med bromsarna. Planen är att använda 330 mm- skivor och porsche 6-kolvsok.
 12. Jag har spindlar till Grand cherokee 2015 (tror jag det var). Modellen med individuell fjädring fram. Dom andra har ju stel axel fram så inte så lyckat att använda såna kanske. GC-spindlarna är enligt mig lite muppigt utformade men dom kanske funkar när jag väl mätt och räknat lite. Annars får jag försöka hitta vettiga spindlar från nån annan bil med 5/127.
 13. Ett ljus såhär i vintermörkret! 😀 Jag hade inte skrotat/slängt larmboxen, bara lagt den i en låda och glömt bort den. Jag har dessutom hittat kopplingsschema på larmet så det finns en möjlighet att få det att funka igen. I övrigt är jag klar med rensningen av elen... blev mycket bra-att-ha-grejer. 😂Får snygga till när det väl närmar sig montering av det. Så nu börjar framvagnsfundering. Måste mäta-läsa-räkna och se om jag kan använda spindlarna från Grand cherokee. Annars har jag ett problem. Vad tycker Sfro om att man bygger egna spindlar?
 14. Absolut enklast för min del blir att använda nämnda abskrans i framspindeln. Annars får det bli nån sån lösning... synd att det inte finns färdig givare i växellådan. 🙂
×
×
 • Create New...