Jump to content

Prmr

Forumdeltagare
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Prmr

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 03/19/1978

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Peter Meijer
 • Ort
  Husum
 • Locost-status
  Förbereder locost-bygge

Recent Profile Visitors

70 profile views
 1. Vad är det för pengar totalt för att få ett bygge färdigt ut på vägen? Förutom själva byggkostnaden då! SFRO: 4500kr Ljudmätning: 1300kr Ursprungskontroll: Pris? 600kr Regbesiktning/vägning: Pris? 2500kr Totalt: 8900kr Är det nått jag glömt? Bra att ha en referens (läs förhandlingsläge) om man köper ett projekt tänkte jag.
 2. Det är helt sant! Men nått så intressant har inte dykt upp än! @longen Har läst igenom din byggtråd fler än en gång! Mycket snyggt bygge 👌, du ska inte sälja? 😏
 3. Japp 6st just nu tror jag. Ett par stycken som skulle vara intressant att kika på. Största problemet är väl att jag bor för långt ifrån allt intressant! 🤨 Här uppe har bilarna inte töat fram än!
 4. Söker fortfarande efter rätt objekt! Vet att den står där i någons garage och väntar...!
 5. Söker färdig reggad sjua. Gärna något som jag kan köra med i sommar för att sedan renovera/förbättra nästa vinter. Eller något som redan är i toppskick. Allt av intresse! En fördel om det finns i mellersta eller övre halvan av vårt avlånga land, men rätt objekt är värt att åka en bit för. /Peter
 6. Tanken är absolut en glassräser. Roliga dagsturer på kurviga vägar och kanske någon dag på bana ibland. Känns vettigt att köpa ett känt märke med bättre tillgång till delar. Förutom westfield och Mk Indy har jag dålig koll på vilka märken som är ”kvalité”
 7. Hallå alla lärda! Ny medlem med väldigt begränsad kunskap. Jag har länge varit sugen på en Sjua eller liknande, och nu är det dags att göra något åt saken! Har börjat gräva i denna djungel lite och upptäckt att den är helt oändlig, ändå har jag bara skrapat på ytan. Har pendlat mellan att beställa en ram och bygga själv, att köpa ett projekt och bygga färdigt eller att köpa färdig bil och anpassa till vad jag vill ha. I dagsläget känns det mest intressant med färdig reggad bil som man kan utveckla över tid. Lite fix är inga problem, jag har inte tummen mitt i handen. Men jag har aldrig konstruerat något själv och vill inte ta mig vatten över huvudet och sitta med fingret i naveln om tio år med ett halvfärdigt projekt för att intresset svalnade. Drömmen är ju att bygga ihop en egen bil så småningom men det får bli ett senare projekt. Bara att sortera mellan alla olika tillverkare och modeller känns som ett jätteprojekt just nu. Bomba mig med er erfarenhet! Vad är mina alternativ? Westfield, Indy, Tiger Vad ska jag tänka på? Vilken modell passar mig? Vad är det för skillnad storleksmässigt på olika modeller?
×
×
 • Create New...