Jump to content

Fredrik Svedjefält

Locost Sverige medlemsklubb
 • Posts

  123
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by Fredrik Svedjefält

 1. Hej jag har 4st orginal helt nya till en westfield. Jag har en annons under delar säljes,vet inte hur jag får med den här,men där står iaf lite mått!
 2. Behöver du komplett med ram? Om det bara är glaset du vill ha kan du komma förbi i Åtvidaberg så kan jag skära till en ny åt dig.
 3. Aluminiumvinkel popnitad i chassit med en m5 bult med låsmutter, locost vet du!
 4. Ska inte Vedde ha dom kan jag köpa dom!
 5. Kanske vet en mnr som är till salu med mc motor och en del fina grejor på.
 6. Fick också brev från Elsa, smickrande men hon får nog söka på annat håll.🙂
 7. Är det inte så du menar,du bor väl redan i garaget men nu vill du även ha ett hus bredvid🤣🤣
 8. Jag har ingen bild på plats, men en profil som jag fräst i 5mm.
 9. Jag tillverkade 2st i aluminium som är del bara och skruvade i tunneln en framåt och en bakåt.
 10. Bara en tanke om du övervägt att styra vingen med pneumatisk?
 11. Kul, skönt att vara igång tidigt jag har gjort samma sak, tog med frugan på en tur på nästan 2 timmar på helt okända vägar .😎
 12. Ok, den värkar lättplaserad och lite smidigare än gopro och billigare, bara att den ska hålla måttet också.
 13. Jag har beställt en kamera till bilen, är det någon som har en sådan och kan säga hur den är? Värkar väldigt bra och prisvärd! https://www.lifestylestore.se/drift/drift-ghost-xl-aktionkamera/
 14. Hemåt från stugan igen😁 först 3.an från 2000 rpm nästan full gas. Sen sen 2.an upp till 7000 rpm.
 15. En viktig grej som inte kommit fram riktigt är ju att det krävs katalysator också för dispens.
 16. Titta på måtten dom är väldigt små och lättplaserade med dubbelhäftande tejp bara. Det inga problem med att sätta dom på speglarna.
 17. Som sidoblinkers köpte jag dessa finns bilder på min tråd. https://www.diodhuset.se/diod-xenon-till-bil/blinkers/hela-lampor/mini-blinker-e-markt-12v
 18. Jag har fått hjälp med lite mappning som är svårt att få fram i bromsbänk. Den gick ju rätt bra innan mappningen, upptäckte när vi började rota lite att gasen var ju ställd på ca 40% trottle 😜 gissa om det blev tre dimentioner till🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Nu har vi bara mappat upp till 15% trottle öppning så körbarheten blev nu helt fantastisk. Maxx tune har vi (läs "min expert hjälp" jag fattar ingenting) inte riktigt kläm på än, men värkar väldigt bra med många bra funktioner. Har nu tagit bilen till stugan idag ca 7mil vilken känsla med en bil man byggt själv, man hör ju fågelkvitter t.o.m. och helt lagligt med😁. Förresten det satt ingen termostat i motorn, så nu fungerar det också.
 19. https://www.transportstyrelsen.se/sv/Blanketter/Vag/Fordon/Ansokan-om-undantag---fordon/ Tror det är den här. Viktigt att bifoga effektintyg, ursprungskontrollen, ett utlåtande från SFRO att det kan vara lämpligt med högre effekt är en fördel, en bra förklaring varför😁
 20. Det gick bra jag fick dispens men det tog väldigt lång tid ca. 7-8 veckor tog det😴. Det är som du skriver Per bäst är att använda blanketten på tsv. Så kommer man in i rätt rullar.
 21. En ganska traditionell installation som jag har gjort på min Velox VII
 22. Jag har ju iof. Inte kollat termostaten om den fungerar. På tomgång fungerar det perfekt ska bara höja tempen lite i ecu, fläkten startar vid 80 grader givaren sitter på utgången, har mätt ingående ledning till ca65 grader.
 23. Nu har man varit ute och provat bilen en del, har fixat lite med kylsystemet som kyler för bra vid körning, tycker mig mest läsa om att det svårare att få bilarna kyla effektivt. Nästa åtgärd blir att testa och täcka kylaren det är ju bara 5-8c än så länge. Är det vanligt att ni andra får täcka kylaren vid lite lägre temperaturer.
×
×
 • Create New...