Jump to content

Fredrik Svedjefält

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Fredrik Svedjefält last won the day on March 20

Fredrik Svedjefält had the most liked content!

Community Reputation

30 Excellent

About Fredrik Svedjefält

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Fredrik Svedjefält
 • Ort
  Åtvidaberg
 • Locost-status
  Bygger locost

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ja han fastnade vist på bild lite. Utan honom hade jag inte fixat ihop detta, han har varit till väldigt stor hjälp i tre kvällar nu.
 2. jäklar va kul! https://www.youtube.com/watch?v=2G4q--aD_E8 Jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp video, hoppas detta fungerar!
 3. Ja det är inte värt att gå händelserna i förväg. Det var ju inte riktigt tanken att det skulle börja så här, inte riktigt locost. Specialslipade kammar efter spec. från Micke på Trendab, stålstakar, smidda Cosworth kolvar, balanserat vevparti, lätt portad topp, Mira frästa race säten specialstål från Trendab, Jennvey insug, KMS 45mm spjällhus, Maxx styrsystem. Nu är allt kopplat, behöver lite hjälp med inkoppling av ECU bara, har inte kunskap för att veta riktigt vad jag gör när det kommer till det. som tur är har jag bra kontakter som kan hjälpa mig. annars är det bara vätskorna som ska i och vrida på nyckeln. Tänkte jag lägger upp en film vid första start, ska bli jätte spännande.
 4. nu kan du skylla på bilen om du skulle vissla på tjejerna
 5. Grattis! Alltid kul med uppmärksamhet, ingen körning på strippen?
 6. Haha va skarpsynt du är, nä det finns ingen bra retur på original fuelrail så vi satte dit ett nytt och en riktig regulator och spridarhålen i toppen skall pluggas. Spjälhusen vet jag inte vad det är det står inget på dom men jag kan tänka mig Janvey i övrigt är det Maxx street. I kväll har jag försökt få dit oljetryck kontakten men det är trångt som satan där nere måste byta oljefilter till ett som har max 85mm i diameter sen har jag skruvat dit ECU under instrumentbrädan och så har jag fortsatt med att få till något slags kylsystem. Kör du något med din bil nu, fungerar det?
 7. idag fick jag packboxarna så nu sitter motorn i bilen, verkar kunna fungera med längden på insugen så jag slipper ta upp hål i huven monterat dom nya bromsvätskebehållarna känns mycket bättre och stabilare. Är det någon som har någon luftbox liggandes kan jag vara spekulant på den? Luftfiltret som jag har blir för trångt mot huven det blir trångt mellan torped och motor. får tillverka en vinkel profil som täcker springan mellan tråget och svepet.
 8. Fredagar är alltid bra! Men den här fredagen är bland de bästa 🤣 motorn står nu hemma i garaget och vill i bilen . 255hk vid 7400rpm 250nm Är det någon som behöver kolvar och stakar? Nu ska här skruvas jag har inte fått packboxarna till vxl.lådan än tyvärr. På återhörande. 😁
 9. Dubbelrullspjell från Tibuc i Vårgårda. Tänk inte på priset tänk hur bra det blir😀
 10. Christian Horner for ever 😀 hoppas det går bra med besiktningen väldig avundsjuk. Håller givetvis tummarna att det går bra 👍
 11. Ja det blir nog bra, det verkar lovande den har blivit startad idag i bänken och vid 7500rpm 251hk innan någon justering har gjorts, sen tappa den vattentryck med följd att det slutade med övervarv och 2st krökta ventiler så det blir ingen motor till helgen f_n.
 12. Bromsvätskebehållaren från ap-racing har börjat fukta, dom följer med bromsvågen från Westfield, jag vet andra som har haft problem med dom tidigare men jag ville göra ett försök iaf. Inget jag rekomenderar. Det känns inte tillförlitlig så det är bara att beställa bättre behållare. Byter packboxarna ingående och utgående axel på vxl. Lite udda mått på utgående 49,5mm, tum förmodar jag. Bytt kontaktstycke till backljuskontakten till en original typ9 Går lite segt på motorfronten tyvärr men den sitter i bänken saknar tydligen signal från lägesgivaren på vevaxeln, borde gå att mappa under morgondagen.
 13. Det finns 2st alt. Till 1:a har jag sett vilken har du?
 14. Hur tycker du att växellådan fungerar?
×
×
 • Create New...