Jump to content

Mats Karlsson

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  273
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Mats Karlsson last won the day on December 9 2020

Mats Karlsson had the most liked content!

Community Reputation

166 Excellent

2 Followers

About Mats Karlsson

 • Rank
  Forum Adicted

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.matsgarage.com

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Mats Karlson
 • Ort
  Vargön
 • Locost-status
  Locost-intresserad

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Inte krav så länge som du klarar dig under effektgränsen 15kW/100kg tjänstevikt. Bygger du med 140 hk motorn bör du vara ok.
 2. Varför vill du ta bort den? sitter den i vägen så kan du flytta den och bara använda längre slangar.
 3. De är 14,5" långa med 275/300 lbs fjädrar. Räknar med att få byta minst två fjädrar senare när man kan börja pröva lite.
 4. Tack, hade missat den lilla detaljen ! 🙂
 5. Jag kommer ha 10.9 på min kardan.
 6. Om man klickar på oläst innehåll så får man ju upp en lista på trådar där det hänt saker. Klickar man på trådrubriken så kommer man dock till trådens första sida, kan man länka om den länkningen så man kommer till sista sidan i tråden istället? Det känns lite mera logiskt iallafall för mig eftersom det är där man vill läsa ikapp.
 7. Jag är också inne på att skruva mina, tänker mig en försänkt skruv på insidan av staget och kupolmutter på utsidan av skärmen.
 8. Tackar för bra synpunkter. R-däck är ju inte aktuellt för mig utan bilen kommer rulla på gatdäck.
 9. Stensprut på kaross och bakskärmar är jag ok med, det är patina. Men jag vill ju helst slippa få det i ansiktet. Jag kommer iofs ha lite högre vägg vid sittbrunnen än en vanlig seven så det kanske hjälper till lite med.
 10. Det börjar bli dags för mig att tänka på skärmar, första hand till framaxeln. SFRO's krav är ju ganska tydliga men vad tänker ni som har lite praktiska erfarenheter om hur långt man ska/bör dra ner den bakre skärmkanten för att slippa äta allt för mycket grus?
 11. Tänker sadla om och bygga lådbilar istället.
 12. Ett annat tips till tankbanden är att köpa bred krympslang (finns på Biltema) och trä slangen över både gummmi och tankbandet. 🙂
 13. Växellådan fick lite ny olja innan den lyftes tillbaka i bilen. Motor och låda tillbaka, lite krångligare nu när man inte ville slå emot de målade ytorna men med mycket vinkel så går lådan ner perfekt i tunneln och sen får man stötta den med domkraften medans motorn glider ner på plats. Värmepaketet, fläkten kommer sitta ovanpå och ge lite värme till fötterna på båda sidor genom de 3D printade utblåsen. Printade tre versioner av utblås innan jag blev nöjd, detta är nummer två. 🙂 Har monterat alla bussningar utom dom till främre övre länkarmarna för jag ha
 14. Jag har en liknande från Ebay. Funkar helt ok. Tänk bara på att det ryker och skvätter som tusan. Helst bör man nog hålla på utomhus eller ha ett riktigt bra utsug.
×
×
 • Create New...