Jump to content

EUSSVEN

Locost Sverige medlemsklubb
 • Posts

  64
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

EUSSVEN last won the day on July 31 2021

EUSSVEN had the most liked content!

Reputation

31 Excellent

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Andreas Svensson
 • Ort
  Tibro
 • Locost-status
  Har köpt färdig locost

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jari Kinnunen, 1 bil+förare, 1 till maten Vedde, 1 bil + förare, 2 till middag. Mattias Kristiansson 1 bil + 1 förare Kjell Andersson, prel. funktionär 1 på maten Andreas Svensson, 1 bil + förare, 1 till middagen
 2. Jag hade nog använt tillverkarens BMS då det i regel ger ett bra skydd, och inte dela upp en befintlig lösning. Det primära är kylningen av cellerna. Det får absolut inte bli för varmt. Vad som kan ske är termisk medkoppling, till slut ökar strömmen så mycket att all energi cellen hade självurladdas och det går mkt fort. Resultatet är en batteribrand som inte går att stoppa. Tillverkarna lägger ned massor med resurser för att skydda batterierna. Så ett färdigt paket är nog väldigt driftsäkert. Våra batterier vi tillverkar styr BMS allt detta genom att tex koppla bort batteriet vid laddning när det är fullt eller om det börjar bli för varmt eller för hög ström. Våra laddare har en can ansluten till BMS, så laddaren är i princip passiv, ladd algoritmen sitter således i BMS.
 3. Nylon menade jag 😅, perfekt tusen tack för hjälpen.
 4. Har du upplevt om pvc slangen hårdnat med tiden? Fått för mig att mjukgörarna kan lakas ur av bränslet? Kanske en mer akademisk fråga?!
 5. Hej Jag har ett Nira i3+ som jag kommer plocka ur till våren, det finns även ett innovate motorsports som kan följa med så man kan använda en bredbandslambda. Har även en Bosch sond som gått kanske 1000 mil? Ett äldre ECU men har fungerat mycket bra.
 6. Hej Jag har ett par, de är ca 420mm breda.
 7. Kan vara trasig, behöver kåpan och kontaktdonet till ett nytt tändsystem. Skall passa på B234 eller B204 topp.
 8. Ja det är också ett bra alternativ, även polyamid borde fungera bra dvs pneumatisk slang. https://www.swedol.se/pa-rrpg-1001395.html?queryID=676ccb99dce14ea79792458cebf54cce&objectID=200264&indexName=production_swedol_sek_sv_products Tusen tack för alla tips.
×
×
 • Create New...