Jump to content

Magnus. Viktorsson

Locost Sverige medlemsklubb
 • Posts

  358
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

Everything posted by Magnus. Viktorsson

 1. Glasfiber spackel och vax sponsrade Hagmans med till alla som kämpar med GT40 Byggen.
 2. Hej Tack alla som gör träffen så himla trevlig. Här kommer lite bilder-
 3. Hej Det är 35mm ytterdiameter och 2mm djupa splines.
 4. Hej jag har 277 hk 452nm på drivhjulen. Sedan har jag Ricardos låda som har denna utväxling enligt bild
 5. Jag ska göra nya i 2541 seghärdat tänkte jag . Det tråkiga är att GOX splines inte är standard så ska se till att matcha in det till hans hubbar. Detta materialet som GOX körde fram sina drivaxelhubbar i gick lätt att svetsa i så inget bra materialval där inte...
 6. Tack för dom fina orden. Har varit en fantastisk kul resa. Visst många nederlag och mycket besvikelse, många saker att göra om men till slut så mycket glädje och många nya kompisar på vägen.
 7. Fick dock skruva lite en dag för det lilla som är kvar från GOX ska ju naturligtvis hålla samma standard som allt annat därifrån. Tror att hans Drivaxelhub har fel materialval då jag körde av min. Hade tur att få hjälp av min kompis på Öland med svets och svarv så jag kunde ta mig hem. Nu får det bytas ut till andra.
 8. Då har man semestrat med bilen en vecka och fick till en riktigt trevlig träff med en släkting.
 9. IMPONERANDE, STRÅLANDE. Fantastiskt fint du får till det Kämpa på i garaget.
 10. Hej Välkommen till GT40 träff med gofika hela dagen. Kom till Industrigatan 28D i Borås runt 11 och framåt för att träffa trevliga människor och bilar. Hoppas på bra väder och många byggen. Ha det fint så ses vi Magnus Viktorsson
 11. Tack för denna grymma dag. Så underbara människor som man får chansen att träffa och prata med.
 12. Jag lät tillverka egna muttrar och svetsändar för O-ring. Sedan köpte jag serviceuttag på ebay som jag svetsade fast på lämplig plats. Jag skulle nog försöka hitta det du har letat fram och gå till närmaste AC firma och be dom beställa hem mutter och svetsända. Mycket finns på car builder i England också.
 13. Hej Har hittat lite bilder som kanske kan ge lite ideer. Det är supertrångt i mitten tunneln så tänk efter först vad som ska prioriteras.
 14. Årets första körning och dagen till ära så har jag monterat mina nya stolar i bilen.
 15. Kommer från en Golf II men här tror jag att man kan välja det som finns lätt att få tag på. Jag ändrade längderna på armarna för att få ett annan slag.
 16. Hej Såhär sitter min. Hittade några bilder
 17. Grattis Arto Du och bilen är helt fantastiska. Vilket mästerverk. Det ska bli riktigt kul att få sen den in action. Ut och njut nu i sommar.
 18. När jag ser dina 3 uttag för slangar så tänker jag att det kommer bli krångligt med så mycket slang. Jag skulle satsa på en så stor som möjligt och forma ytterdelen oval istället. Du kommer ju få tillräckligt med bekymmer med skav på en slang.
 19. Helt underbart gött jobbat. Grattis till ett fantastiskt bygge.
 20. https://www.carbuilder.com/uk/gt40-fuel-cap Hej Har du sett dessa
 21. Eftersom man byter uniballs så gör jag en ny hjulinställning. Jag mäter själv så gott det går på garage golvet Ska justera så nära sanningen som det går själv för att sedan åka till en riktig hjulinställare. Årets setup i framvagn minus 1 grad camber 5 grader caster 0 toe men det är en aning mätbart åt toe-in.
×
×
 • Create New...