Jump to content

Magnus. Viktorsson

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  249
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Magnus. Viktorsson last won the day on January 31

Magnus. Viktorsson had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

About Magnus. Viktorsson

 • Rank
  Forum Adicted

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Magnus Viktorsson
 • Ort
  Borås
 • Locost-status
  Övrigt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Börjar få dit lite mer. Buren och lite instegsplåtar är iallafall på plats.
 2. Hej Pulsen höjs när man ser dina framsteg. Du är grym. Kämpa på
 3. Lite hjulinställning har jag gjort. Nästan alla uniballs har fått skydd och distanser så nu är det glappfritt. Jag har kört hjulupphängningen upp och ner med laser och linjaler så nu tror jag att det ska bli en bra början.....
 4. Några bilder på frontens plugg och första avgjutningen
 5. Nu börjar min avgjutning bli klar. Har fått göra om dörrarna då dom förstördes i avgjutningen...Riktigt tråkigt då det tar hur många timmar att få tillbaka dörrarna till slutfinish igen.... Sedan har jag gjort om rutkanten bak så att Southern GT glasbakruta ska passa. Var ju heller inget jobb som man tyckte var roligt.
 6. Jo jag hoppas att vintern ska ge många lyckade kvällar och helger i garaget så att jag kan göra sfro 2 innan sommaren. Av erfarenhet ska man inte ta ut tiden i förskott:)
 7. Tack själv Joacim och alla andra som kom. Var helt fantastiskt trevlig att ses och få chansen att prata med alla.
 8. Hej Klart det blir av. Kom runt 11:00 så är kaffet varmt. Ska bli trevligt att ses. //Magnus
 9. SwedishGT40 wrote: En fråga till er som gått genom SFRO besiktningarna. Har ni verkligen 60mm fjädringsväg ut/in? Har börjat leka med linjer i CAD:en för att få till reaktionsstag, och hur jag än vänder och vrider på det så hamnar undre fästet under karosslinjen vid 60mm infjädring och undre reaktionsstaget kommer klippa rakt genom tvärbalken i chassiet, detta trots att den i förebyggande syfte är nerbantad till 25mm balk istället för 40... Hej Tror att det är bara bak som dom är noga med att det blir 60mm utfjädring.
 10. Nu är allt klart från blästring. Nu börjar det vända.
 11. Hej! Mangans GT40 träff den 29 september. Fika prata med likasinnade bilbyggare eller lite sladd på gården. För dom som stannar och sover över så kör vi lite mat och dryck i min flipperhall på kvällen. Det finns plats hos mig om man vill sova över, ta med lite sängtillbehör. Hur många bilar letar vi fram i år?.. Min bil hoppas jag få tillbaka på hjul igen.... För er som inte varit här tidigare så kom till Industrigatan 28D i Borås. Hoppas vi ses //Magnus Viktorsson
×
×
 • Create New...