Jump to content

Magnus. Viktorsson

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  266
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Magnus. Viktorsson last won the day on August 20

Magnus. Viktorsson had the most liked content!

Community Reputation

69 Excellent

About Magnus. Viktorsson

 • Rank
  Forum Adicted

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Magnus Viktorsson
 • Ort
  Borås
 • Locost-status
  Övrigt

Recent Profile Visitors

159 profile views
 1. Allt verkar hoppfullt. Ska montera golvet sen ska jag köra lite hårdare.
 2. Då har man backat ut ur garaget och fått till första testkörningen. första testet.mp4
 3. Hej Nu är det GT40 träff på Industrigatan 28D i Borås den 12 oktober. Ja det är sent men alla byggen måste hinna klart. Vi hoppas på fint väder och många fina bilar. Jag dukar upp med årets goaste garage fika. Efter vi fikat och sparkat däck så drar vi hem till min flipperlokal och äter och dricker lite. Hoppas vi ses till hösten. Ha det fint Magnus
 4. Är det någon som har en 2000mm eller 2100mm lång växelvajer liggande med skottgenoföring och m6. Typ denna https://midwestcontrol.com/shop/M6-2000-BH-BH-762?tierOne=Cables%2C Push-Pull&tierTwo=M6 x 1.00&tierThree=2000 mm Long Ha det fint
 5. Motorn på plats. Inte många mm över åt något håll.
 6. Tack för råd och tips. Nu har jag bytt till 0,7 både fram och bak och det löste problemet:) nu känns pedalen bra. Hoppas få i motorn snart så jag kan testa bromsarna..
 7. Nu har man kladdat med bromsvätska flera dagar och inte fått till det. Först trodde jag att det är luft kvar i framkretsen för den blir mjuk och slaget blir långt. Då bytte jag huvudcylindrar till nya för jag tänkte att mina girling cylindrar var söndertrampade med torra packningar... Jag har 4 kolvs wilwood dynalite bak och fram. Huvudcylindrar 0.625 fram 0.7 bak. Tycker 0.7 bak blir stum. Ska jag testa 0.7 även fram? Vad har ni andra som har kunskap och erfarenhet av bromsar för idéer.
 8. Jag har bara fyllt mina med explosafe aluminium bollar. Hade också tänkt göra som du men tyckte detta fungerade bra.
 9. Tog några nya bilder på pedalstället. Inte dom bästa bilderna men kanske ser du lite hur trångt det är.
 10. Efter extremt mycket slit så sitter dörrarna på plats. Man blir aldrig nöjd med passform på en sådan här bil. Känns som man kan hålla på i evigheter, men någon gång måste man dra åt skruvarna och aldrig lossa dom igen. Har inte gjort klart dörrstopp och öppna inifrån än,men det hoppas jag ska bli klart snart.
 11. Då börjar alla delar på instrumentbrädan sitta fast.
×
×
 • Create New...