Jump to content

csan_gt40

Forumdeltagare
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by csan_gt40

  1. csan_gt40

    Köpes

    Grantinge wrote: Där ligger en billig T44 låda på Blocket annars 😆 Jag tar 2 - kan vara bra att ha en i reserv - man kan aldrig lita på att GO´s prylar håller "måtten".
  2. Mackan wrote: hoffman wrote: Något ventilspel få du aldrig då det är hydraliska lyftare vilket innebär att dom är förspända och ljusteras med oljetrycket ,så är det dåligt komp kan det vara dåliga ringar eller bränd ventil alt att det sitter sot på ventilspindeln så den inte stänger helt. Prova pumpa i motorolja med en oljekanna i ettans cylinder blir komprovet bättre är det ring fel, om det inte blir bättre är det ventil relaterat ,eller topppackningen. Lycka till! Mvh Peter H Tack för tipsen Peter, Ska prova oljekannetricket. Angående förspänningen så har du rätt i att det inte finns något riktigt spel men jag tycks på de andra vipporna känna att lyftarna fjädrar tillbaka något när jag vippar mot stötstångshållet. Ska fundera lite över detta i kväll , återkommer /M Om lyftarna fjädrar så finns det luft inuti. Hydrauliska lyftare slamrar/knackar alltid en stund efter uppstart av "ny motor". Normalt ska de tystna efter en stund på förhöjd tomgång. Luften ersätts med olja.
  3. hoffman wrote: Nu är pluggarna klara,nu ska bara formarna göras,sen kan man börja plasta. Mvh Peter H najs !
  4. hoffman wrote: Nej då! Här somnar aldrig verksamheten in,alla kämpar på i garagen och kommer snart med nya bilder och lösninigar. Dessa gt40 byggare är de som har mest tålamod i det här landet och snart kommer fler bilar att börja närma sig slutstadiet av byggfasen. Själv kommer jag att lägga i en lägre växel snart och gasa på ,håll ut snart kommer fler bilder. GO kämpar på på sitt forum,och här huserar det fria ordet i gt40 världen. Mvh Peter H Det var för väl det 🙂
  5. Verkar som om forumet och verksamheten i garagen har somnat in? Eller har det hänt något allvarligt? Försöker GO lägga krokben för det fria ordet?
  6. Någon mer som tittat? "Bellyboy" och hans lärjungar verkar ha det svettigt i lekhagen. De får ändå inte mycket gjort - går mest runt och duttar på än det ena och än det andra. Med ett sådant prefabricerat kitt slänger man väl ihop en körbar bil på en vecka eller 2?
  7. gt40 wrote: Jaha, idag lördag jobbade inte Magnus i garaget !!! Jag har bildbevis ! Lägg upp bilderna! så också vi kan få se 🙂
  8. [quote="Henrik"]........Han frågad dock om mina framblinkers om jag skulle plocka av dem när jag kom hem men jag sa att "det kan jag inte kommentera" 🙂 . Ni ser nog de fulaste framblinkers ni sett på en GT nedan- 😃 😃 ............ Jadu - - - dom var inte vackra lär väl åka av rätt kvickt - om inte alla redan 😃
  9. Henrik wrote: .... Dr Sundström också är en duktig plastkirurg! Mvh Henrik ...av vilka delar då ?
  10. gt40 wrote: Trevligt i sommar i väntan på GT40 !!! Jag får nöja mig med http://www.youtube.com/watch?v=4BFEzJyQTLQ !!! Passar utmärkt som shoppingbil. Bekymmerslös 2-taktare - fattas bara att den är luftkyld så är lyckan gjord. Edit: eller varför inte stoppa ner en Hayabusa-maskin under huven ! Misstänker bara att farbror blå kan ha synpunkter på ett sådant tilltag ?
  11. Hansol wrote: Och här är "gummisnodden" som är tänkt att driva ekipaget framåt . Najs 🙂 berätta mera!
  12. csgt40 wrote: Jag räknar med 225Hk 😃 😃 😃 MVH Christer.S Jahajaha - du menar väl SBP_Hk förmodar jag.
  13. nya aldrig använda passande GT40: http://www.blocket.se/goteborg/Hjulupphangning_till_din_Ford_GT40__ladbil__30156403.htm
  14. Det var tryggt att höra 🙂 Jag har alltid litat på G och har stor respekt och beundran över hans kundbemötande och leveranssäkerhet. men å andra sidan förekommer det uppgifter i rak motsatt riktning ?
  15. Frågan har nog ventilerats tidigare i olika sammanhang. Om jag förstått regelverket rätt så gäller att ett fordon som registrerats och godkänts för "legalt" gatubruk i ett annat EU-land kan utan hinder importeras och brukas i Sverige utan några hinder. Finns det några hakar eller undantag i regelverket?
  16. Det cirkulerar ett obekräftat rykte på GT40s.com att GOX har konkat http://www.gt40s.com/forum/all-gt40/26199-whatever-happened-gox-gt40-best-3.html#post319318 Någon här som har koll på vad som gäller?
×
×
  • Create New...