Jump to content

Grantinge_gt40

Forumdeltagare
 • Posts

  400
 • Joined

 • Last visited

  Never

Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Både du och grabben ser ut till att trivas! Grattis!!
 2. Min ram kommer ifrån hovleverantören GOX och då är allt perfekt ifrån början så något bord har jag inte behövt 🙄 Skämt åsido, jag hade nog valt ett stålbord så att du kan göra fixturer mm för att få perfekta vinklar och mått.
 3. Henrik wrote: Oj vad snyggt allt blir - men det går över efter ett tag 😆 Skall kolla detta med varvräknaren men det äringet jag känner igen. Däremot brukar hastighetsmätaren ha ngn slags startprocedur när den får spänning. Återkommer asap! Mvh Henrik Tack Henrik, men jag har inte sett detta fenomen på hastighets mätaren.
 4. Tack Jonas, Trodde ett tag att det berodde på min elektroniska batteri avskiljare, men ska prova och lägga spänning direkt ifrån batteriet för att testa. Med vänlig hälsning,//Peter
 5. brajon wrote: Ser fint ut. En MSD box ex AL6 har en funktion för att indikera den inställda varvtalsbegränsningen som skickas, via tråd, till varvtalsräknaren. Om den är inkopplad med inget varvtal är uppsatt så kanske den slår skalan ut? Mvh Örjan Hej Örjan, Jag har inte kopplat in MSD än till varvtalsmätaren, jag skulle kanske prova att göra anslutningen för att se om det för någon skillnad.
 6. Lite uppdatering på instrument panelen. Har monterat allt och dragit färdigt elen. Får en lite konstig rörelse och funktion på varvräknaren, klickar ett antal gånger snabbt i något relä samt att nålen går i botten under en sekund innan den lägger sig på noll. Någon som har någon erfarenhet att dela med sig? Har även färdigställt motor utrymmet med bl.a. munstycken för brandsläcknings systemet så nu kan jag snart lyfta i motorn.
 7. DANA wrote: Bra Jobbat materialet är ju inte elastiskt så man har ju ingen justermån direkt, Du har lyckats bra 🙂 Precis Dan, det blev att klippa till ett 15tal bitar som fick sys ihop till ett fodral som sedan limmades dit. Ett 😤 jobb!!
 8. Har nu klätt min intrument panel med alcantara. Inte perfekt men jag är nöjd. Skulle jag ge mig på det igen? Nä😬😬😬
 9. Som vanligt, ser förbannat bra ut!!
 10. DANA wrote: Kör man trumling efter Glasbläster så får man fram en bra yta som liknar gjut yta och inte så sträv.. Men detta ser ju fint ut åxå 🙂 Faktum är att de bakre är trumlade ett antal timmar men jag har inte glasblästrat dessa än så det ska bli intressant och se resultatet. Får bli nästa vecka
 11. Har börjat och montera framvagnen, det börjar närma sig att få ner den på hjul igen Valde att glasblästra aluminium delarna, får se hur länge det håller sig så här.
 12. Satan vad det lät bra!! Det lär ju inte vara några problem och få den igenom buller testen Grattis Magnus!
 13. Det är trist att man ska behöva lägga ner så mkt jobb på ett par ljuddämpare som förmodligen bara kommer användas en gång
×
×
 • Create New...