Jump to content

swedishGT40

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  416
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

swedishGT40 last won the day on June 27

swedishGT40 had the most liked content!

Community Reputation

63 Excellent

About swedishGT40

 • Rank
  Forum Adicted
 • Birthday 11/05/1982

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  Västmanland

Profile Fields

 • Namn
  Daniel Lorenz
 • Ort
  Västerås
 • Locost-status
  Övrigt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dalhems är svindyra, dom har vansinniga påslag på allt dom tar in. Kolla med Autotec i Västerås istället, dom brukar jag köpa av när det handlar om saker från Summit, får lägre priser än dom du ser på sidan konverterat till SEK. Dom måste ha otroliga rabatter 😃
 2. Borde funka tycker jag, men återstår o se såklart. Tanken är att montera den i undre lyktutrymmet. Återstår o möta kraven för höjder och sikt.
 3. Dom med kombinerad blinkers och pos.ljus var riktigt intressanta för oss med GT40 och dåligt med utrymme. Skulle troligen platsa finfint under halvljuset 🙂
 4. Påbörjat tankbygge nu när garagetaket är färdigsnickrat. Fått hem trapdoors och börjat kapa plåtar.
 5. Hade dom roligt o ta sig i och ur bilen på besiktningen? 😄
 6. I brist på något vettigare o posta upp på forumet så kommer en "väldigt" spännande bild. Det är uträkning av plåten jag har för att se om det räcker för båda tankarna, och det gör det efter lite pusslande. Med det sagt så har jag börjat så smått med o köpa grejer och ska börja skära plåtar till tankarna snart.
 7. Någon som har koll på eller bilder på original instrumentlayout? Har fått för mig att instrumenten skall vara som följer: km/h --> Voltmätare --> Bränsletank V --> Bränsletank H --> tom --> oljetryck --> Varvmätare --> Oljetemp --> Vattentemp Sedan undrar jag om det finns någon "standard" för resterande indikeringar, och knappar för blinkers, pumpar etc. Någon som har bra koll här? (Jag har det då inte)
 8. Ska kika på de där sen. Fick ett ryck o gjorde klart gångjärnen till bakre karossen, iaf den delen som ska vara på chassiet.
 9. Den typen kryllar det utav, men jag har fått för mig att den deformerar plåten när den klipps. Någon som testat dessa?
 10. Funderar på att köpa hem en sådan här: https://www.ebay.co.uk/itm/Electric-aviation-sheet-metal-shears-1-6mm/222618014442?hash=item33d51152ea:g:3IIAAOSwPydZmDpW Den skulle underlätta plåtklippandet vid paneljobben något oerhört, samt att jag får nytta av den på direkten för plåtläggning på garagetaket. Någon som testat denna typ av sax med "käftar" på? Har någon tips om ett ställe i sverige där man kan köpa en vettig så tipsa gärna, enda jag hittade på hemmaplan var en dräco. Bra kapacitet, men priset....... yeeez
 11. Får man fråga produktionskostnad för hartwells? Söker fortfarande efter originalliknande för vettig peng 😁 PS. Kul o se ännu en aktiv byggare som ansluter sig 👍
 12. Styrväxeln redo för lite blästring och sammanfogning. Sen målning och läggas på hyllan tills nya styrstången och pinjongen kommer.
 13. Lite skärdelar hämtades idag. Fästen till styrväxeln och rattadaptern som bearbetades och monterades.
 14. Hahaha, annars skulle det duga alla gånger att förvara den på altanen med täckning över sig bara. Glasfibern ska vara rätt okänslig för temperaturväxlingar tydligen. Edit: har mina karossdelar i ett kallförråd på tomten.
×
×
 • Create New...