Jump to content

swedishGT40

Locost Sverige medlemsklubb
 • Posts

  1037
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

swedishGT40 last won the day on September 22

swedishGT40 had the most liked content!

Reputation

234 Excellent

About swedishGT40

 • Birthday 11/05/1982

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Plats
  Västmanland

Profile Fields

 • Namn
  Daniel Lorenz
 • Ort
  Västerås
 • Locost-status
  Övrigt

Recent Profile Visitors

3897 profile views
 1. Vad gör man inte för att roa sig när man inte kommer åt o markera inre takprofilen på pappersmall...
 2. Torpedväggen börjar ta sig. Återstår fönsterplåten nu o malla fram o skära ut. Körde min nya maskin för första gången idag, de gick, men kanske inte vart riktigt 100%. Tur att de ska kläs med matta sen 😆 EDIT: Det vart alla tänkbara luckor som gick att frambringa, detta för att Fege anser mig vara sen gammalt 😉 haha.
 3. swedishGT40

  Rideheight

  Finns några färdiga "standard höjder" Personligen kör jag 4,5 fram o 5,0" bak. Går du under det så kan du glömma fartbulor tydligen
 4. Och jag är gammal, alltså måste jag ha alla luckor som går då 🤣
 5. Äsch då, borde kunna gå snabbare. Försöker hinna med annat också ju 😄 Dock får man erkänna att det löper på snabbare med plåtarna än jag planerat. Trodde jag skulle hålla på större delen av vintern med den delen o sen fokusera tiden till nästa års vinter med o få alla system på plats för att driftsätta o göra bilen redo för våren 2023 och slutbesiktning. Idag mallade jag klart vänster sida av torpedväggen. Nästan alla plåtar på plats, tog slut på spillbitar, annars hade sista suttit där också. Andra sidans ytterkant mot spindeln var inte exakt lika(ingen överraskning där inte) så får göra en högermall där tyvärr.
 6. Haha! Man märker när folk inte läser texten utan bara ser en snygg bild o klickar "like" 🤣 Hade kunnat skriva att tomten är gröt och detta är hans släde, ingen hade troligen reagerat. Det är alltså INTE min bil på bilden, det är troligen en SGT baserat på tunneln. Ville visa en visuell bild på hur jag menade med serviceluckorna som jag försöker bestämma behovet utav innan jag skär ut plåten. Men ändå kul att ni gillar det med 😁
 7. Funderar på om man vill ha serviceluckorna på sidan om stora luckan. Står o gör mallen nu och måste bestämma mig 🤔
 8. Återgått till mallar igen, ska ta mig an torpedväggen tänkte jag 😆
 9. Just ja, kan tillägga att ett större arbetsbord och plats för att rulla ut rullen på bord är nästan ett måste. Oerhört knöligt o försöka rita o klippa ut på stående rulle 🤣 Samma bord kan du köra för att hantera aluplåten på iaf. Finns billiga klappbord på jem o fix, men dom är på gränsen att hålla ihop, riktigt undermåliga tyvärr. Blir ett "köp o släng" objekt av bordet, hiva i bingen efter bygget.
 10. Hände inte så mycket i garaget idag i form av paneler eller mallar, utan spenderade lite tid med o klura hur jag vill lägga resterande paneler. Enda jag inte vet hur jag vill ha det är framåt i kupén under instrumentpanelen och fotutrymmet. Har ni tips eller bilder på hur ni andra gjort i dom områdena, så man kan få inspiration? Vart städ o lite montage istället innan jag släckte lyset. (Beställt 1000 nitar till också)
 11. Yes, bästa pris för oplastad mjölkpapp hittade jag på k-rauta. Väldigt smidigt att göra mallar i, och ritar du med bläckpenna vart du ska bocka så blir pappen som intryckt i bläckspåret och därmed bockar du för hand perfekt längs med markeringen i mallarna.
 12. Segt var de här, men nu är det nitat o limmat iaf. Börjar bränna på i nitaskarna dock, hur många använde ni andra till era GT40 byggen?
×
×
 • Create New...