Jump to content

Mikael Nordin

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  216
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Everything posted by Mikael Nordin

 1. Hittade några bilder på bilen som Oskar Kärrqvist har tagit. Tackar Båda är i uppförsbacke
 2. Sprint 3 med Svkg, denna gång på ny bana (Borås Motorstadion). Som vanligt bra arrat, trevligt folk och fina bilar Riktigt tight, rolig bana med lite höjdskillnader. Lite annorlunda mot Vårgårda flygfält där vi brukar köra. Hade problem med de tighta vändningarna men lyckades med två 45-tider och 45,14 som bäst. Halkar tyvärr ner några placeringar i totalen då Figgs, Strigård och Liljekvist körde fin-fint + många andra Film:
 3. Har fått tag på det 4:e fälgcentrumet Är det någon som har en svarv eller vet någon som kan hjälpa mig svarva av lite på anläggningsytan samt ta upp centrumhålen lite på centrumen? Gärna runt gbg området.
 4. Hittade en bild från Kinnekulle som Fredrik Arvidsson har tagit. Tack Lägger upp den här, är ju så sällan man får kort på bilen i rörelse... Hittade ytterligare en bild som Maciej Matwiejczuk har tagit. Tackar Ser ut som föraren få gå all in på salladsdieten
 5. Film. Fick tyvärr inte med någon utan 57varven 😞 Fick dock med en svårt missad växling😁
 6. Schroth har både till Westfield och Caterham som funkar bra. Buy Schroth Westfield II ASM Harness | Demon Tweeks (demon-tweeks.com) Buy Schroth Caterham II ASM Harness | Demon Tweeks (demon-tweeks.com) Sabelt har oxå. Buy Sabelt Lightweight Caterham / Kit Car 4 Point Harness | Demon Tweeks (demon-tweeks.com) Buy Sabelt Ultralight Westfield / Kit Car 4 Point Harness | Demon Tweeks (demon-tweeks.com)
 7. Hemkommen från Bankalaset med Svkg på Kinnekulle. Fantastiskt väder, mycket fina bilar och trevligt folk Som vanligt mycket bilar i varje pass men allt flöt på utan några incidenter. Körde i race-gruppen och fick till en hel drös låga 58-tider och lyckades med några 57:or. 57.96 och 57.34. Enligt Harry's så kör jag svårt ojämnt Viritual best visar 53.22 om jag sätter alla sectionerna. Tyvärr lär ju det aldrig hända
 8. Bilen lastad och klar inför avfärd mot Kinnekulle Ring tidigt i morgonbitti Hämtade oxå ytterligare några paket. Denna gång fälgcentrum till det nya fälgprojektet. Borra lite bultmönster och lite färg och de blir kalas till de nya fälgbanorna Behöver nu bara ett centrum till.
 9. 1. Jari Kinnunen, körning med 1 förare, 1 på mat 2. Per "Pac" Adelsson, Körning med 1(kanske 2) förare, 1 på mat(kanske) 3.Fredrik Vedde Engzell, körning 1förare, 2 på mat 4. Mikael Nordin, körning med 1 förare.
 10. Då va bilen fit for fight igen och klar för Kinnekulle med Svkg på lördag.
 11. I fallet med Martins 7a låter det mer som de har problem med batteri/laddning då startmotorn går runt. Låter ju riktigt seg när den drar runt motorn. https://www.facebook.com/JarlsBilservice/videos/949108358481361/ I mitt fall hände inget när man tryckte på starten p.g.a att en switch ej funkade som tänkt.
 12. Tanken har slagit mig oxå men denna kontakt är tydligen oxå med och styr varvtalsbegränsningen och insprutningen så motorn går ej helt ok med den borta. Är det smällen med Jarls 7:a du menar?
 13. Felet hittat. Det är brytaren på kopplingen som slutat fungera. Får se om jag kan få igång den eller om den måste bytas.
 14. Ja, det finns ju en del. Har kollat det mesta men har ej hittat sidostöds sensorn än. Får fortsätta kollen.
 15. Då har man skaffat nytt batteri...biljäveln startar ändå inte Den är helt död, inte ett ljud när man trycker på startknappen Bilen startar och går om man drar en kabel från + på batteriet direkt till startmotorn så inget fel på själva motorfunktionen, men inte ett livstecken om man försöker starta den den vanliga vägen Någon som är bra på mc-el och har några tips?
 16. 20/5 vart det dax för Sprintrace 2 med Svkg. Laddad och det skulle bli riktigt kul...biljäveln startar inte Batteriet bestämde sig tydligen för att inte vilja vara med och leka längre Får starthjälp av en mycket trevlig BMW-förare som hade med startkablar. Åker ut och ställer mig i kön till första stinten...kärringstopp Tänkte att nu skiter jag i detta och puttar biljäveln till släpkärran men Svkg har hjälpsamma medlemmar och jag får hjälp att få igång bilen igen. Tack alla som hjälpte till med starthjälp, puttning osv. Fick till slut kört 3 stinter o
 17. Söker efter Radical / Image 13" fälgcentrum helst med 4x108 bultmönster men centrumbult funkar oxå. Kompletta fälgar kan vara intressant till rätt pris. Hör av er om ni har något liggande Mvh Mikael
 18. Söker efter Radical 13" fälgcentrum helst med 4x108 bultmönster men centrumbult funkar oxå. Kompletta fälgar kan vara intressant till rätt pris. Hör av er om ni har något liggande Mvh Mikael
 19. Slösurfade på nätet och hittade nästan nya fälgbanor för ingenting så jag slog till. Ytterbana 2,5" och innerbana 5,5" så med rätt centrum blir de perfekta extrafälgar fram Bättra på med lite färg så ser de helt nya ut
 20. Första banträffen för året avklarad Falkenbergs motorbana med Svkg. Som vanligt fantastiskt bra arrat och hur roligt som helst Härlig blandning av bilar och trevligt folk! Allt från Miata, Porschar, Mclearen, Super7 till slicksbilar så som Ginetta. Vart lite blåsigt och kallt men fick upp bra temp i däcken ändå. Lyckades med några låga 50 varv och som bäst 49.91. Virtuell best enligt Harry's LapTimer är 49.04 så lite mer går att kräma ut... Bild från depå: Tuffaste Bilen i depån: Varvtider: Liten filmsnutt: filmsnutt :
 21. Då är de sista gjort inför premiären 2021 Packade om ljuddämparen (visade sig att det behövdes) passade då även på att byta ut slutröret som jag inte riktigt gillade. Blir nog bra när röret fått gulna lite likt resterande avgassystem Innan: Avkapat: Nya:
 22. Då har man fått lite vårkänslor. Detta resulterade i att jag gick in i garaget och pillade lite. Började med att snygga till släpvagnen. Ny flakskiva och nya skärmar och den ser riktigt trevlig ut inför 2021 års banträffar Sen va det dax för bilen. Filter och oljebyte samt montage av nytt drev till oljepumpen. Oljedrevet behövs för att få lite högre oljetryck, speciellt på tongång och låga varvtal. Stilstudie av den tvådelade kopplingskåpan. Mycket praktisk om man bara skall byta lameller. Billet kopplingskorg. Är det lilla drevet som man skymtar bakom k
 23. Ser jäkligt kul ut.😃 Passageraren låter mer än nöjd...
×
×
 • Create New...