Jump to content

MikaelG

Locost Sverige medlemsklubb
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by MikaelG

  1. Hej! Har tagit fram en första prototyp, av en växel mekanism, använt material från en gammal etikett maskin, där fanns bra aluminium material. Kommer att tillverka två olika växelspakar, med olika hävstångs höjd. Har även sågat ur två olika växel väljare, försökte fräsen ut den på jobbet, men det blev inte så snyggt som jag hade önskat. Men det går nog att putsa upp. Nästa steg är bakre och främre support och vajer fäste. Var ju bara tvungen att testa montera, kan bli coolt!
  2. Lägger du 3 lager ? Och vilken vikt använder du 200gram twill. Var köper du ditt material ifrån?
  3. Nu snackar vi, ser jäkligt fint ut!
  4. Hej! aces-build är mitt användarnamn på forumet. Tittar gärna förbi någon gång. Endast 1,5h körning, nice !
  5. Hej Göran ! Kul att du frågar! Jo det går framåt även om det har varit trögt i vinter, kallt i verkstaden hmm! Fick gjort en för bygg besiktning för ett tag sedan mest för att se om det var något, som var helt fel innan jag fortsätter på min plan. Det var en del mindre saker att åtgärda min inget allvarligt. Så min plan är att få gjort 1:a byggbesiktningen i sommar, och sedan börja på karossen. Då ditt bygge av en Monoposto - F1/Indycar Locost, och allra helst hur du tillverkar kaross detaljer är något jag är mycket intresserad av. Har inte varit direkt aktiv på detta forum då jag mest skriver på http://midlana.com/ forumet. Men får försöka lägga in lite mer. Det jag har kvar innan 1:a byggbesiktningen är bakre bromsar, handbroms och tillverkning av nya drivaxlar. mvh Mikael
  6. Original röret är endast hård lödat ihop, så fick ta fram svetsen och löda om det på mitt projekt gick bra. Med lite hjälp ifrån en snäll fru som fick agera rör hållare hmm!
  7. Finns den kvar? Och vilka dimensioner har den ? mvh Mikael
  8. Intressant information, inför framtida tester på mitt projekt. En bra början är att göra en Noll service som att byta ut alla givare till nya original sensorer. Vilket är en bra start. Var får du din utsignal ifrån till hastigheten? Mvh Mikael
  9. Vilken storlek har du på kat. 100 200 eller 300 Mats ?
  10. Grattis, kanske du hinner med några rundor innan sommaren är slut !
  11. Grattis, jäklar vad cool den blev och snygg inredning!
  12. Kan nästan se den hög glans polerad, som ett flygplan ifrån -40talet! Hade varit en riktig show stopper! Grattis till ett riktigt snyggt bygge, en god inspiration till oss alla!
  13. En riktig intressant lösning, och stilrent!
  14. Hej! Har hatt en liten mini fri vecka och fick äntligen lite gjort i garaget. Har test monterat bromsarna på höger fram axel och allt passar perfekt, Mazda mx-5 axel/hjullager, Broms skiva ifrån RENAULT GRAND SCÉNIC II (JM0/1_) 2.0 (99 kW / 135 CV) 04/04 - 06/09 och är 300mm. Och broms ok ifrån Subaru WRX -90. Även fått till alla fästen till främre stötdämpare fästen. Övre bilden visar när (rocker) fästena är i Normal kör höjd, undre bilden visar vid Lägsta nivå (full drop). Var skönt att komma igång igen.
  15. Vill Bara Önska Alla Där Ute En Riktig God Jul Och Ett Gott Nytt År!
  16. Bra tempo i bygget, ser jäkligt bra ut!
×
×
  • Create New...