Jump to content

Klubbsson

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Klubbsson last won the day on December 1 2019

Klubbsson had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About Klubbsson

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Daniel Pettersson
 • Ort
  Eskilstuna
 • Locost-status
  Övrigt

Recent Profile Visitors

515 profile views
 1. Vilka snåljåpar..... letar man lite så finns version 2018 fortfarande gratis. Men jag skulle nog leta noga efter solidworks.
 2. Kan du Aoutocad så kan du köra Draftsight, det är lika dant och ges ut av Dassault (Catia och Solidworks), det är desutom gratis.
 3. Klubbsson

  Wingnut

  Snyggt, vad är det för lampor du har fram och bak?
 4. Lite delar som blev över från en 1988 Sierra 2.0 ok, skivor, pedalställ och en handbroms.
 5. Små runda hål har i regel ganska ringa betydelse om dom sitter mitt i en profil. Sitter dom på en kant eller nära en påkänd svets kan det bli något annat. Jag skulle gissa på att runda hål i Ø50x2 bågen måste vara minst Ø15mm för att ha en signifikant betydelse.
 6. Har en styrväxel liggandes om du är intresserad.
 7. Klubbsson

  Wingnut

  Snyggt!
 8. Hur mycket den tål beror på material och hur den är fast satt i ändarna. Den enkla versionen blir: Ja det håller för 1610kg jämt fördelad last. Men för att svara på hur mycket den håller för behöver jag nörda ner mig lite och ha bättre kull på hur den är infäst i ändarna. Ett plattjärn i livet gör tveksam nytta, undertill eller ovantill funkar bättre.
 9. Har rör som är 35 invändigt om det kan vara intressant (Ø45x5) köpte en meter för att för att få 4st 19mm långa hylsor 🙂
 10. Det sitter förmodligen en snäckväxel i den. Är utväxlingen tillräckligt låg blir den självhämmande och behöver ingen ytterligare låsning.
 11. Du bor i Strängnäs, jag kan rekommendera Eskilstuna handelstål, dom är bra att göra med och fixar de mesta, ligger i Folkesta. Böjda rör fixar Finess i Skogstorp.
 12. Köper man under 1000kg får man ofta ett tillägg på 100% på listpriset, kvantitetstillägg kallas det. Köper man det på omvägar genom goda kontakter hamnar man ibland på halva listpriset. Ädla metaller får man dessutom betala legeringstillägg på. Så det kan vara lite lurigt att köpa en stålbit.
 13. https://www.verktygonline.se/verktyg-pa-natet/bult-och-skruv/blindnit/blindnitsmutter/forsankt-1/gul/fbmors-m6-fzg-forsankt.html Eller så skulle jag ringa sifvert skruv
 14. Kör denna som garage våg https://www.biltema.se/fritid/jakt/viltvagar/viltvag-2000040218 vill man ha för 400kg kan man ju köpa en till för det priset.
×
×
 • Create New...