Jump to content

Sjulander

Forumdeltagare
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Sjulander last won the day on January 6 2021

Sjulander had the most liked content!

Reputation

31 Excellent

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Niklas sjulander
 • Ort
  Östhammar
 • Locost-status
  Har byggt locost

Recent Profile Visitors

778 profile views
 1. När kidsen flyttat hemifrån så varför inte göra något kul av överblivna rum. Perfekt, två flugor på smällen, sjuan och hojen behöver inte stå ensamma ute i garaget plus att det frigjordes yta i garaget för fler projekt 👍
 2. Bilen lackad.. Lite inredningsjobb kvar, fixa en liten vindavvisare samt täcka skuffen med något... Vad rekommenderas, kapell, skiva? Fasiken vad kul det är att köra! :)
 3. https://www.transportstyrelsen.se/sv/vagtrafik/Fordon/Fordonsbesiktning/nya-besiktningsregler-20-maj-2018/ Det är den sista punkten jag undrar lite över... ?
 4. Enskilt godkännande klart idag!! Härligt! Frågade om jag fick välja sista siffra men då sa de att det spelar ingen roll för att amatörbyggda fordon skall bli besiktningsfria! Fick YGR 070 ?
 5. Vad har du för blinkers fram? Jag tror jag måste byta, fixade blinkers från en golf men de har ingen e märkning.. Bara ett nummer..
 6. Grattis! Snart är jag oxå där hoppas jag ? Vägde inte Marlon din bil? Eller måste den vägas igen på BP? Min vägdes av Marlon.
 7. SFRO2 gjord! Marlon berömde och tyckte den var rolig och lättkörd! Kul!!
 8. Premiär! Första turen avklarad! Kort men lyckad, började naturligtvis snöa när det äntligen var dags att prova!
 9. Tack! Hade missförstått och trodde siffran i ringen var det som gällde.
 10. http://www.swedol.se/award-led-modul-baklykta-diskus.html Är denna lykta, finns även som blinkers, godkänd? Swedol säger att den är godkänd E märkt. E9 står det på lampan. Sedan hittade jag en lampa som är benämnd sidomarkering på AD bildelar och den är märkt E1... Är den då godkänd som blinkers fram? Se bild..
 11. Börjar bli dags för ljussättning! Ingen som har något tips? Om jag förstått det rätt så får man inte använda hojblinkers? Jag har ett par fina som ligger o skräpar på hyllan... Är de nya reglerna på g?
 12. Ska snart sätta mig in i det här med hjulinställning.. Måste man ha alla värden dokumenterade till SFRO2 ?
 13. Hade andra 16" på när jag gjorde SFRO1 och Marlon tyckte det såg bra ut. Har samma ET på de nya fälgarna. Vad kan det bli för problem som jag inte tänkt på? Det är väl ganska många som har 16" ? iaf när man kör på gata.
×
×
 • Create New...