Jump to content

SOX

Forumdeltagare
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SOX

  1. Nja, jag tänkte snarare på "riktiga" nitar som nitas med nithammare och mothåll Skickat PM
  2. Projektet är en tank till en Haynes sjua och det börjar bli dags att titta på tanken. Jag har en kartong nitar över efter att jag gjort några "bomber seats" som ska sitta i Hot Rods. Har du lim över som räcker till en tank är jag klart intresserad. Sen måste väl det duga med vanliga alunitar och inga riktiga flygnitar ? (Det blir för krångligt)
  3. Bump... Tände på alla cylindrar när jag hittade den här tråden. Eftersom jag har erfarenhet av att nita alu så blev jag klart intresserad, men var hittar jag limmet? Skulle kunna bli ett roligt projekt.
  4. Då förstår jag hur slangarna ska dras, tack för det, jo Jenvey"förgasarna" är riktigt seriösa, exakta dimensioner som Weber DCOE, en gaswire-brygga från Mangoletsi passar direkt. Enda justeringen är tomgångsskruvar och balansen mellan husen. Det där var intressant, jag hade tänkt att slakta orginalfördelaren, men det där var enklare. Jag tänkte använda Edis 4 med Zetec tändspole.
  5. Mitt Sevenbygge går sakta framåt men nu har jag börjat titta på motorn och då blev det svårt. Jag vet inte hur jag ska ansluta vacumslangarna. Jag har googlat men kom på att vet nån så är det här på forumet. Jag har en SOHC Pinto med Jenvey DCOE insprut och Megasquirt. På motorn är det en grov slang upp till insuget, eller hur, men sen är det en smal slang (på insuget) som går vart? Eller finns det något annat sätt att koppla?
×
×
  • Create New...