Jump to content

mikeo

Locost Sverige medlemsklubb
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

mikeo last won the day on September 1 2022

mikeo had the most liked content!

Reputation

3 Neutral

Profile Information

  • Kön
    Kille

Profile Fields

  • Namn
    Mike Olsson
  • Ort
    Malmö
  • Locost-status
    Bygger locost

Recent Profile Visitors

462 profile views
  1. Wow! Här har det hänt en hel del sen jag vi inne och kollade, snyggt jobbat! Bra med alla bilder och information du lägger ut!
  2. Wow du har verkligen jobbat på bra senaste tiden, kul att äntligen få göra första provkörningen! Jag har inte riktigt jobbat på lika bra som dig senaste tiden men hoppas på att ta igen lite snart så jag tackar för uppdateringarna inför mitt bygge.
  3. Kul med en uppdatering av projektet, ser riktigt bra ut! Gratulerar till avklarad 1:a byggesiktning då, verkade vara ganska enkelt fixat.
  4. Någon som har stolar härifrån i Haynes chassi? Vilken bredd funkar egentligen? Har försökt kontakta på mail och telefon men kommer inte fram, någon som vet om de säljer till utlandet eller fortfarande är verksamma och säljer stolar?
  5. Tänkte börja på plattorna till motorfästet på min Duratec. Mitt bygge befinner sig på annan ort (10 mil) och jag tänkte spara tid genom att tillverka plåtarna till motorfästet tills nästa gång jag åker upp. Problemet är nu att jag är lite osäker på mina mått som jag tog förra gången. Jag har letat på nätet efter mått men det är svårt att hitta. Måtten på högersidan är ju lite svåra att ta då de inte är parallella, därför har jag gått efter diagonala måtten. Måtten på vänstersidan är jag lite osäker på om de båda hålen till vänster ligger i linje under varann? Se grovskiss som jag har ritat upp.
  6. Är på gång att köpa in material för att svetsa en ram. Den lokala leverantören av material i närheten av Kristianstad hade bara tillgång till 20x1,5 mm rör till bakänden (EN 10305-3). Hur har ni andra gjort här, funkar det med 1,5mm godstjocklek där bak eller måste man ha 2 mm? Det övre röret är väl inte bärande men det undre röret har ju några stöttor mot sig. Mike
  7. Hej, Löste det sig för dig med glasfiberdelarna? Jag funderar att börja på en Mcsorley 442 chassi, så jag tänkte kolla vart man hittar glasfiberdelarna.
×
×
  • Create New...