Jump to content

fredrikmoberg

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About fredrikmoberg

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Fredrik Moberg
 • Ort
  Oxie
 • Locost-status
  Övrigt

Recent Profile Visitors

441 profile views
 1. Motorn är tagen från en donatorbil i höstas och förvarad inomhus i uppvärmt garage därefter. Komplett elsystem med alla boxar, samtliga kablar uppmärkta vid demontering. Bilen kördes hem innan demontering. Med kylare, intercooler, manöverpaneler, knappar, spakar mm. Finns även en adapterplatta för att montera motorn på en Volvo röd växellåda. Även röd växellåda finns (M46 med overdrive om jag inte minns fel). Som avslutning vill jag tillägga att jag är i desperat behov av plats och kommer ta nästan alla bud på motorn. Adapterplattan och M46-lådan är en annan femma. Där vill jag nog gärna ha så pass mycket pengar att jag inte behöver må illa efteråt. 1000kr eller bästa bud, erbjudande eller skamligt förslag 1500kr för adapterplatta 500kr för M46 (om det nu faktiskt är en M46, det vet nog någon som kan Volvo. Men 4-växlad med overdrive i alla fall) Fredrik 0704-838334
 2. I mån av tid ja, och ett mindre jobb som ditt har jag tid till.
 3. Hej alla Locostare, nu när körsäsongen börjar lida mot sitt slut och byggsäsongen tar vid tänkte jag uppdatera med en film. Kan ju vara så att man hittar trevliga fälgar, men att de inte passar bilen man byggt...då kan man ändra på det :)
 4. Nu har jag varit igång igen och svarvat lite prylar till brorsan. Denna gången blev det några förlängare till spindellederna/styrstagen. Och som vanligt var kameran med.
 5. Kan väl kanske hända ;) Nä, skämt åsido. Jag ska försöka ordna några bilder på hans långsamtgående bygge.
 6. Jo, det är ju lätt att tro att det är något väldigt exotiskt med tanke på vår bakgrund. Men det är inte riktigt så spännande. Det är en helt vanlig Haynes där mycket av drivkraften är precis som grundtanken att det ska vara för en rimlig kostnad. Siktet är inte inställt på bankörning helt enkelt.
 7. Klart det ska vara lite väntetid...så är det ju i de lite finare klubbarna :D Dessutom är jag ett stort fan av semester!
 8. Hej alla Locostare, jag är nybliven medlem och halkade in på Locosts eftersom min brorsa håller på med ett bygge. Eftersom jag har en svarv modell större (TOS R5) så fick jag nöjet att modifiera några spindlar samt att göra lite andra små svarvjobb. Så om någon behöver få utfört svarvjobb (spindelkoning, bussningar, styrstagsförlängare mm.) får ni gärna höra av er. När det gäller spindelkoning som jag får mest frågor på har jag satt ett fast pris på 600kr/par, hoppas ni tycker det är ett ok pris. Vid andra jobb har jag än så länge inte fasta priser utan pris fås efter förfrågan. Här nedan kan ni se ett klipp över hur jag går tillväga när jag t.ex. brotschar Sierra-spindlar för att kunna använda Transit-leden. Jag håller till utanför Malmö och i nuläget är det PM som gäller om ni vill kontakta mig.
×
×
 • Create New...