Jump to content

Lundgren

Forumdeltagare
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lundgren

  1. Tack för tipset, kanske får annonsera där trots allt då!? :)
  2. Hej! Har inte bänkat den men trolig gissning är allt mellan 120-150 hk. Växellådan är en MT75 ifrån Sierra. (Ombyggd till hydraulisk koppling.) Har tänkt lite på priset och kommit fram till att jag tycker ca 8000:- är ganska vettigt!
  3. Tråkigt med strul! Jag har annars en Xflow Kent borrad till 1.7 och trimmad till salu! Ombyggd till insprut bla! Finns i till salu delen på forumet!
  4. Japp som ämnesraden antyder finnes här en trimmad Kent motor till salu! Helt nybyggd! Skall försöka få med allt nu, Borrad till 1.7 liter (1.6 org) med andra kolvar. Topdeckad tillsammans med kolvarna blir det 10.5:1 i komp. 283 graders kam. Extraktorgrenrör Portad topp. Ombyggd till k-jet insprutning. Med andra ord ganska så rapp o skjuter på bra i en 7'a men lite för hetsig för min smak! Säljs komplett med Vxllåda och rostfritt avgassystem. Sitter för närvarande i min 7'a nu så den kan provköras! Lyfts ur på några minuter vid ev köp! Finnes i Oskarshamn. Initial kontakt önskas på mail rle@live.se Svårt att prissätta så kom gärna med bud! Har köpt annan motor som ska i nu istället.
×
×
  • Create New...