Jump to content

Notch

Forumdeltagare
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Notch

  1. Har provsvetsat på lite bitar nu och det funkar kanon faktiskt. Så nu ska det röjas upp i verkstaden och sen inhandlas material. Så man kommer igång med byggandet :)/>
  2. Inga problem med säkringarna, blir det problem nånstans så är det nog undertecknad som är problemet... Ska åka och handla lite material nästa vecka och testa.
  3. Jag ska nog ta och göra som du säger, köpa lite 25x25x2 rör och testa. Det värsta som kan händer är ju att man får köpa en färdigsvetsad ram. Har bara svetsat lite bilplåt och avgassystem innan. Lär nog återkomma med fler frågor sen vad det lider :)
  4. Har börjat planera mitt första locostbygge nu, har köpt Chris Gibbs bok så det är efter dom ritningarna jag tänkte bygga ramen i så fall. Dock så klurar jag på om jag ska köpa ramen eller bygga den själv? Finns det nån ramtillverkare i England som bygger med 25x25x2 stål? Jag har inte tillgång till 3-fas nämligen, utan får i så fall använda min Esab C141 och jag är lite orolig att den är för klen? Den borde iaf räcka till för övrig svetsning känns det som, men just ramen är jag lite fundersam om den räcker till för.
×
×
  • Create New...